Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Modrić je poput zlata i nije na prodaju

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian  Luka Modric (L) vies with FC Twente\'s Swedish  Emir Bajrami  (captain) during a UEFA Champions League group A football match at White Hart Lane in London on September
AFP
13.07.2011.
u 11:19

Luka Modrić ići će na pripreme s Tottenhamom u Južnu Afriku. Spursi su odbili i drugu ponudu Chelseaja za našeg reprezentativca (31 milijuna eura), nakon koje je menadžer Harry Redknapp izjavio da je siromašna te da Modrić ostaje u klubu

- Nisam bio na sastanku koji su imali predsjednik Levy i Luka, ali moj se odnos s Modrićem nije promijenio. Bez obzira kako sve završi, uvijek ću imati visoko mišljenje o njemu. On je poput zlata i nikada ne bi prouzročio probleme. Ozbiljan sam, Luku ne smijemo izgubiti jer je on naš ključni igrač - kazao je Redknapp, koji je potvrdio da se Lukin odnos s predsjednikom nepopravljivo narušio.

Modrić je u utorak navečer trenirao s prvom momčadi. Redknapp smatra da je sve prenapuhano, a situacija ne bi bila alarmantna čak ni da Modrić preda zahtjev da ga se stavi na transfer-listu.

- Ne želimo ga prodati! Smatram da je ponuda od 31 milijun eura siromašna i smiješna. Koja je poanta ponuditi 23 milijuna eura za Luku? To je isto kao da ja odem u Manchester United i ponudim 17 milijuna eura za Waynea Rooneyja. I posljednji ponuđeni iznos je premalen, ali neovisno o cijeni Luka nije na prodaju - podvukao je Redknapp.

Komentara 7

GA
gafe
13:40 13.07.2011.

Janez znas ovog? baci Pahor bombu na Ameriku i ceka Obamim odgovor. Proso tjedan, proso drugi tjedan, proso i treci tjedan, nema odgovora od Obame. Nakon toga se Pahor odluci jos jednom bacit bombu na Ameriku. Opet prolazi prvi tjedan nema Obamin odgovor, tako i drugi i treci. Nakon toga Pahor ljut zove Obamu: \"Pa dobro Baracke, ja bi s vama ratovo i saljem vam bombe a ti kao da nista nije bilo.\" Na to mu Obama odgovori: \"Cekaj Slovenac da vas samo nadjem na karti pa cu vam jeb.. ma....\" HeHeHe Jel dobar Janez, sta ti kazes?

SA
SI aka SI
14:45 13.07.2011.

je, taj je dobar, mislim da ga je Mesić ispričao gimnazijalcima. A dobra mu je bila i ona fora da će ako opet pošalj specijalce na Muru, dovesti ekipu iz dobrovoljnog vatrogasnog društva da ih pošpricaju sa šlaufom. Osim Robertaa i Valtera, bili su tamo i čefuri Samir, Jasmin, Amir, Zlatan i kompanija. I opet Luka koji je iz sofe uz kištru pive pratio nogometnu velesilu vrijedi ko pola slovenske reprezentacije

OB
-obrisani-
12:21 13.07.2011.

Redknapp: Modrić je poput zlata i nije se predavao dok je uz svoje beduine sa cijelog svijeta iz repke za vrijeme World Cupa 2010 tužno i potišteno po HTV 2 pratil majstorije Roberta Korena i Valtera Birse u JAR-u..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije