Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
desetkovani crottenham

Redknapp: Ćorluka bi se mogao vratiti do kraja sezone

Vedran Ćorluka
Goran Stanzl
16.04.2010.
u 18:13

Dvojica su od trojice hrvatskih nogometaša u redovima Tottenhama ozlijeđena. To su Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, a obojica imaju probleme s gležnjevima.

Kranjčar će pauzirati do kraja sezone, a Tottenhamov menadžer Harry Redknapp nada se da će Ćorluka biti spreman za povratak u samoj završnici.

- Charlie (Ćorluka) ima zaštitnu čizmu na nozi. Trebala mu je injekcija za nastup na Wembleyju (u polufinalu FA Cupa 11. travnja), ali mogao bi se vratiti do kraja sezone – rekao je Redknapp, koji u subotnjem ogledu protiv Chelseaja u sklopu 35. kola Premiershipa, osim na hrvatski dvojac, neće moći računati ni na bolesnog Jermainea Jenasa, suspendiranog Wilsona Palaciosa i nedovoljno zaliječenog (od ozljede prepona) Aarona Lennona.

Oba hrvatska nogometaša ozlijedila su se u utakmicama FA Cupa, Kranjčar u polufinalu protiv Portsmoutha, a Ćorluka u četvrtfinalnom srazu s Fulhamom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije