Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Realu bod u Osasuni, Barca ostala prva

Cristiano Ronaldo
AFP
03.01.2010.
u 23:25

U posljednjoj utakmici 16. kola španjolske Primere Real Madrid je odigrao samo 0:0 kod Osasune, te je time ostao i dalje dva boda ispod Barcelone.

Real time nije iskoristio domaći kiks Barcelone dan ranije protiv Villarreala (1-1), a pobjedom je mogao doći na brojku od 40 bodova, koliko ima i katalonska momčad.

Kako je igrao, Real nije niti zaslužio više od boda, makar su imali najbolju priliku na utakmici. U 65. minuti je Higuain izbio sam pred vratara Osasune, ali ga nije uspio prevariti. Borbeni igrači Osasune su izdržali plahe napade Reala, a čak su i sami bili konkretniji na drugoj strani.

Mallorca je, pak, na svom terenu svladala Athletic Bilbao 2-0 pogocima Alvareza i Aduriza u drugom dijelu. Fantastična domaća serija Mallorce se time nastavlja. U sedam utakmica su ostvarili sedam pobjeda uz sjajnu razliku pogodaka 20-3.

Najkraća presica

Novinari Marce su, pak, procijenili da je trener Reala Manuel Pellegrini bio akter najkraće konferencije za novinare nakon neke utakmice Reala ove sezone. Bila su mu postavljena tek dva pitanja: komentar utakmice i tko je više zaslužio tri boda?

- Nismo bili kreativni u prvom, ali smo se zato popravili u drugom. Imali smo dvije jako izgledne prilike, ali nismo uspjeli. Osasuna se borila svim snagama i uspjeli su.

- Ako neka momčad treba žaliti za punim plijenom to smo onda bili mi - rekao je Pellegrini.

Dva pitanja, dva kratka odgovora i sve je bilo gotovo. Kakva utakmica, takva i konferencija za novinare.

Primera, 16. kolo:

Osasuna - Real Madrid 0-0

Mallorca - Athletic Bilbao 2-0 (Alvarez 49, Aduriz 66)

Almeria - Xerez 1-0 (Ortiz 89)

Getafe - Valladolid 1-0 (Casquero 83)

Racing Santander - Tenerife 2-0 (Colsa 71, Xisco 74)

Sporting Gijon - Malaga 2-2 (Gregory 45, Canella 69 / Duda 9, Weligton 60)

Zaragoza - Deportivo 0-0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije