Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVI SHOPPING

Realova nova želja: Sergio Agüero

Sergio Aguero
Reuters
17.03.2010.
u 13:54

Sergio Agüero, uskoro 22-godišnji napadač argentinske nogometne reprezentacije i madridskog Atletica, označen je primarnim ciljem Reala za ljetni prijelazni rok.

Tvrdi to španjolski sportski dnevnik Marca pozivajući se na dobivene ekskluzivne informacije.

Agüero je ugovorno vezan za Atletico do kraja lipnja 2012. godine, no u ugovoru postoji i klauzula prema kojoj može otići donese li netko 60 milijuna eura u klub s Vicente Calderon stadiona.

Inače, nije samo suprug Maradonine kćeri jedini na želji čelnika Reala. U istom se kontekstu spominju i napadači Wayne Rooney (Manchester United) i David Villa (Valencia).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije