Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA

Real: Ronaldo ne putuje za Portugal

Cristiano Ronaldo
AFP
09.11.2009.
u 21:41

Iz madridskog Reala definitivno su odlučili ne pustiti svog najskupljeg nogometaša, Cristiana Ronalda, na pripreme portugalske reprezentacije za dva dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP.

Objavila je to u ponedjeljak madridska Marca na svom online-izdanju.

“Cristiano se ne miče iz Madrida. U ponedjeljak smo Portugalskome nogometnom savezu poslali potrebne medicinske argumente koji dokazuju da je Cristiano Ronaldo ozlijeđen i da ne može igrati nogomet. Priložili smo, osim nalaza naših liječnika, i mišljenje nizozemskog specijalista dr. Nieka van Dyjka, kod kojeg je Ronaldo bio na pregledu u četvrtak”, priopćenje je iz “kraljevskog kluba”.

Marca piše da se Portugalac pomirio s odlukom iako je žarko želio pomoći vlastitoj reprezentaciji u dvjema utakmicama odluke protiv Bosne i Hercegovine. Vjerojatno ga je preobratio dramatičan apel iz kluba da, u slučaju da ode na pripreme i nastupi za Portugal, riskira nastavak karijere.

Iz Reala nemaju namjeru pustiti Ronalda u Portugal niti u službi moralne podrške suigračima. Tvrde da bi svaki, pa i najmanji napor, bio štetan za njegov proces oporavka. Misle, također, i da su FIFI-ina pravila apsolutno na njihovoj strani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije