Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENCIA PALA SA 2:0

Real pobjedom zadržao nadu u titulu prvaka

Gonzalo Higuain
Reuters
18.04.2010.
u 23:05

U posljednjoj utakmici 33. kola španjolske Primere nogometaši madridskog Reala su na svom travnjaku pobijedili Valenciju 2-0, pogocima svoja dva najbolja strijelca.

Argentinac Gonzalo Higuain i Portugalac Cristiano Ronaldo zabili su za tri boda Reala koji je time došao na samo bod zaostatku Barceloni, koja je dan ranije u katalonskom derbiju uzela samo bod protiv Espanyola (0-0).

Higuain je zabio 24., a Cristiano Ronaldo 20. pogodak u sezoni, čime su učvrstili drugo, odnosno, treće mjesto na ljestvici strijelaca. Prvi je i dalje Lionel Messi iz Barcelone sa 27 pogodaka.

Kod prvog pogotka se Higuain probio s desne strane i reagirao brže od cijele obrane Valencije, te zabio pogodak s desetak metara, dok je kod drugog Brazilac Marcelo pripremio šansu Cristianu Ronaldu, koji je također sa desetak metara samo proslijedio loptu u nebranjenu mrežu za slavlje Reala.

Tijekom cijelog drugog poluvremena je Valencia imala prividnu inicijativu, no toliko su bili mlitavi i nemoćni u završnici da se ne može govoriti o bilo kakvoj ozbiljnoj prilici za ugrožavanje Cassilasovih vratiju.

U drugom večernjem ogledu Athletic i Zaragoza su u Bilbauu odigrali bez pogodaka, a hrvatski nogometaš Marko Babić je cijeli tijek utakmice promatrao s klupe gostujuće momčadi.

Primera, 33. kolo:

Real Madrid - Valencia 2-0 (Higuain 25, Cristiano Ronaldo 78)

Athletic Bilbao - Zaragoza 0-0

Deportivo - Almeria 0-0

Malaga - Valladolid 0-0

Tenerife - Getafe 3-2 (Nino 30, 69, 76 / Leon 10, Casquero 75)

Xerez - Racing Santander 2-2 (Orellana 6, Mata 72 / Tchite 43, 57-11m)

Komentara 3

OB
-obrisani-
08:14 19.04.2010.

Real je dosta sličan hrvatskoj repki po domoljubnome nadanju da bi se nešto ipak uz pomoč drugih i božju pomoč moglo dogoditi..Nažalost dok su tu FC Barcelona i Engleska bez FC nema uspjeha nego samo domoljubno nadanje, sanjarenje i gojenje mitova o nekadašnjim pobjedama..

OB
-obrisani-
06:34 19.04.2010.

Real igra kao Engleska protiv Hrvatske u kvalifikacijama ali ipak ne daje po 4 ili 5 komada po utakmici..

Avatar AztekCro
AztekCro
10:48 19.04.2010.

Ako ništa drugo, bit će zanimljiva završnica prvenstva. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije