Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE RONALDOVO MIŠLJENJE

Real nudi 132 milijuna eura za Gerrarda i Rooneyja

Wayne Rooney
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
16.06.2010.
u 12:06

- Rooney bi bio savršen igrač za Real Madrid zbog svoje gladi i želje - kazao je predsjednik Perez.

Španjolski nogometni gigant Real Madrid ima u planu novi "bijesni" transfer. Na listi Perezovih želja po novome se nalaze Wayne Rooney i Steven Gerrard za koje je spreman izdvojiti 132 milijuna eura.

Manchester Unitedu spreman je ponuditi isti iznos za koliko je lani doveo Cristiana Ronalda - 96 milijuna eura. Nije ovo prvi put da se Španjolci interesiraju za engleskog napadača.

- Nije to ludost. Rooney bi bio savršen igrač za Real Madrid zbog svoje gladi i želje - kazao je predsjednik Perez.

Španjolska Marca navodi kako će u madridskom klubu prije slanja ponude na Old Trafford za mišljenje pitati Cristiana Ronalda. Iako su on i Rooney činili nevjerojatan tandem na terenu, njihov odnos obilježile su i trzavice najčešće uzrokovane Portugalčevom sebičnošću.

- Nije nemoguće da ga dovedemo. Isto se govorilo i za Beckhama i Ronalda pa su nam opet došli. U nogometu je sve moguće - istaknuo je Perez.

Mourinhova prva želja ipak je Gerrard kojega je pokušao dovesti dva puta dok je bio na klupi Chelsea. Za Liverpoolovog kapetana Real je spreman dati 36 milijuna eura, no on odbija pričati o klupskoj budućnosti za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:46 16.06.2010.

samo 132 milijuna??? ja cekam kad ce cifre za nogometne transfere dostic barem 5-6 miljarde eura za igraca.....onda ce se igrat pravi nogomet!! ....strasno ljudi u svijetu nemaju sta za jest, a oni ovi se preseravaju s ovakvim nekim ciframama za nekog dudleka kaj bu napucaval loptu....ja bi to zabranio, max. cijena za nekog igraca nebi smijela prelazit milju eura, i tocka! i onak su preplaceni ! (da ne pricam samo u dinamu koji ne zasluzuju ni minimalnu hrvatsku placu)

OB
-obrisani-
08:00 17.06.2010.

Stvarno bezvezno trošenje sredstava jer mogli bi dobiti vanjka World Cup nivo igrače Modrića i Olića za 1,32 milijona eura...

AN
Andreeejjj
19:42 19.06.2010.

Zar ne traze Srnu, Modrica, Corluku...ČIRU???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije