Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kurier

Rapid će na Jelaviću dobro zaraditi

Nikica Jelavić
Reuters
13.04.2010.
u 14:49

Ključnom figurom idućega ljetnog prijelaznog roka, kada je bečki Rapid u pitanju, austrijski Kurier smatra napadača hrvatske nogometne reprezentacije Nikicu Jelavića.

"Popularan je napadač kao Erwin Hoffer 2009. godine čijim je transferom (u Napoli, op.a.) zarađeno četiri milijuna eura", piše Kurier i dodaje da je razlika među tom dvojicom u tome što se "hrvatski internacionalac cijeni više od Austrijanca budući da je svoju kvalitetu dokazao u utakmicama Europske lige."

Jelavić je, podsjetimo, postigao devet pogodaka u 12 utakmica kvalifikacija i igranja po skupinama tog natjecanja.

"Jelavić je u Rapid stigao prošloga ljeta iz Waregema za samo 170.000 eura i belgijski će klub imati pravo na dio odštete", dodaje Kurier koji kao ilustraciju Jelavićeve vrijednosti podsjeća na to da je HSV angažirao Ruuda van Nistelrooya tek kada je Rapid blokirao Jelavićev prelazak u taj klub prošlog siječnja.

Jelavić, koji će u kolovozu napuniti 25 godina, ugovorno je vezan s bečkim klubom do kraja lipnja 2012.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije