Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESKRIVENE SIMPATIJE

Ranieri: Želim Gallasa u Romi

William Gallas
AFP
07.03.2010.
u 16:15

Talijanski strateg na klupi Rome Claudio Ranieri priznao je kako bi rado u redovima svoje momčadi vidio francuskog braniča Arsenala Williama Gallasa (32).

Gallas je već igrao pod Ranierijem u Chelseaju između 2001. i 2004. godine, a sada bi pouzdani francuski branič mogao završiti u Romi budući mu aktualni ugovor istječe na kraju sezone, a Arsenalova je politika da igračima starijima od 30 godine ne nudi više od jednogodišnjeg produljenja.

- Gallas je igrač koji je toliko toga postigao u svojoj karijeri. Potpisao sam ga kada sam radio u Chelseaju, a on je sjajno igrao i ondje, kao i sada u Arsenalu. On je svakako vrhunski igrač, a takvi su u Romi dobrodošli – potvrdio je Ranieri glasine da bi francuski centralni branič mogao od sljedeće sezone igrati rimski klub.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije