Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
106 godina schalkea

Rakitić: Sljedeće sezone bit ćemo još bolji

Ivan Rakitić
Reuters
04.05.2010.
u 20:59

Hrvatski nogometaš Schalkea Ivan Rakitić izjavio je za njemački magazin Kicker da se od njega i momčadi iz Gelsenkirchena u idućoj sezoni može očekivati samo više nego u ovoj.

- Trenutačno sam tužan s obzirom na subotnji poraz od Werdera. Zaslužili smo povesti u toj utakmici. Da nam je to uspjelo, možda bi završilo sasvim drukčije – rekao je Rakitić pohvalivši potom reakciju domaćih navijača, koji su, porazu unatoč, stajaćim ovacijama pozdravili igrače na travnjaku, te posebno trenera Felixa Magatha.

- Bilo je to jednostavno grandiozno!

- Sljedeća sezona? Siguran sam da ćemo imati još bolju momčad te da ćemo dodatno napredovati kao momčad.

Ugovor sa Schalkeom Rakitić ima do ljeta sljedeće godine.

Klub iz Gelsenkirchena u utorak je proslavio svoj 106. rođendan.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:47 05.05.2010.

E moj Ivane..Kakve sljedeče sezone, pa več na SP 2010 če kockasti rasturati..Treba nači dobru poziciju na tribini ili na sofi pred TV ekranom i uz Ožujsko to če biti kockasta fešta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije