Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHALKE VS. STUTTGART

Rakitić protiv trenera koji ga je "podigao"

Ivan Rakitić
Pixsell
11.03.2010.
u 13:56

U petak će utakmicu 26. bundesligaškog kola odigrati Schalke i Stuttgart. Prilika je to Ivanu Rakitiću da nanovo dokaže vrijednost nekadašnjem treneru Christianu Grossu.

Švicarski je stručnjak usmjeravao Rakitićevu karijeru od ranih dana igranja u matičnom Baselu u kojem je dužnost trenera prve momčadi obnašao od 1999. do 2009. godine. U to je doba stasao u švicarskom prvoligašu i hrvatski nogometni reprezentativac kojem je Gross prvi pružio priliku za dokazivanje među profesionalcima.

- Već samo zbog toga imam dovoljno razloga da mu zahvalim - kaže Rakitić koji u Stuttgartovoj igri prepoznaje potpis svojega nekadašnjeg trenera.

- Brzo ulaze u igru i mnogo prijete. Baš kao u Baselu, isti način igre. Stoga od prvih minuta dvoboja moramo biti na oprezu, budni - najavljuje Rakitić koji je u srijedu napunio 22 godine.

Sigurno je da će i Gross imati što za reći svojoj momčadi u pripremi utakmice o Ivanu Rakitiću. Posljednje je dvije bundesligaške utakmice hrvatski reprezentativac bio strijelac čime je potvrdio dobru formu u posljednje vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije