Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Rakitić pogodio iz slobodnjaka u pobjedi Seville (video)

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
25.04.2011.
u 08:36

"Zabio je fantastični slobodni udarac i bio vrlo dobar u veznoj liniji. No, kako je vrijeme odmicalo, vezni igrači Villarreala su ga pregazili. Nije uspio zaustaviti motor gostiju Cazorlu", stoji u komentaru na portalu Goal.com.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zabio je pogodak za 1:0 u pobjedi njegove Seville nad Villarrealom (3:2).

Raketa je fantastično pogodio iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora u 9. minuti utakmice. U susretu 33. kola, naš je veznjak igrao cijelu utakmicu, a u 66. minuti zaradio je i žuti karton.

Bio je to Rakitićev peti prvenstveni pogodak u 12 nastupa za Sevillu.

Pet kola prije kraja, Sevilla se nalazi na šestom mjestu sa 49 bodova i trenutačno ima u rukama plasman u Europsku ligu, dok joj kvalifikacije za Ligu prvaka bježe osam bodova.

Za svoj nastup Rakitić je na portalu Goal.com ocijenjen sa 6,5. Romaric, Negredo, Perotti, Zokora i Javi Varas dobili su veće ocjene kod domaće momčadi.

"Zabio je fantastični slobodni udarac i bio vrlo dobar u veznoj liniji. No, kako je vrijeme odmicalo, vezni igrači Villarreala su ga pregazili. Nije uspio zaustaviti motor gostiju Cazorlu", stoji u komentaru na portalu Goal.com

Komentara 3

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:06 25.04.2011.

5 golova u samo 12 nastupa. Modrić ima ukupno 6 golova za Tottenham u zadnje dvije sezone, računajući i ligu i kupove i europska natjecanja. Ali, već za par dana idu u Večernjem novi naslovi: \"Modrića traži klub xy\" ilili \"Redknapp ne pristaje na manje od milijardu funti za Luku\".

ZK
zex-kex
12:52 25.04.2011.

6 golova u dvije sezone i opet je tri puta bolji igrac od rakitica, pratim strane nogometne experte i vidi se koliko je Modric cjenjen kao igrac u evropi ali izgleda samo nije kod nas! Rakiticu sve cestitke na dobrimim igrama Ali modric igra nogomet (bar u Tottenhamu) na nivou najboljih.

PO
Posavina09
20:30 25.04.2011.

Bravo raketa..samo tako nastavi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije