Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rivalstvo se nastavlja

Rafa otima Fergusonu srpsku zvijezdu Miloša Krasića

Miloš Krasić
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
13.06.2010.
u 13:56

Rafael Benitez više nije na klupi najljućeg rivala Manchester Uniteda što nikako ne znači da će Sir Alexu Fergusonu prestati prkositi.

Pokazao je tako novi trener Intera interes za 25-godišnjeg igrača moskovskog CSKA Miloša Krasića, koji je već dugo želja kluba s Old Trafforda.

Nakon što je  preuzeo talijanski klub, ozbiljno se bacio na slaganje momčadi za sljedeću sezonu. Veznjak srpske reprezentacije bio mu je zanimljiv još dok je vodio Liverpool.

Ukoliko bi ga uspio dovesti, zadao bi udarac i Interovom rivalu Juventusu koji je isto pokušao prošlog tjedna, no do dogovora s CSKA nije došlo.

- Rafa je htio Miloša još dok je bio u Liverpoolu, a sad je s Interom poslao i konkretnu ponudu - potvrdio je Krasićev agent.

Vrijednost transfera procjenjuje se na 18 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije