Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meteora Produkcija

Prvoligaški juniorski nogomet ponovno na TV ekranima

Dinamo Juniori (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
02.09.2011.
u 13:47

Meteora Produkcija i ove će sezone na male ekrane donijeti najbolje juniorske utakmice. TV sezonu otvaraju u srijedu Croatia Sesvete i Split. Osim nogometa, Meteora Produkcija osigurala je prava i na Balkansku košarkašku ligu

Nakon uspješne prve sezone juniorska nogometna liga vraća se dvobojem trećeg kola između Croatije iz Sesveta i Splita na male ekrane. Upravo je taj dvoboj otvorio i premijernu sezonu ovog projekta. Završilo je bez golova, a nadamo se da će ovaj put strijelci biti inspiriraniji pred TV kamerama.

Svaki tjedan jedna će utakmica biti prikazana srijedom na Sportskoj televiziji, a u projekt su uključene i regionalne televizijske postaje. To su Kanal Ri, Slavonska TV, TV Dalmacija, Varaždinska TV, TV Šibenik, a od ove sezone u projekt se uključuje i TV Plus koji pokriva područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Oni će utakmice prikazivati vikendom.

Ovaj projekt u prvoj sezoni pokazao se izvrsnim te je polučio visoku gledanost. I ove sezone nakon svake utakmice donosimo razmišljanja trenera i najboljeg igrača, a na kraju svakog dijela prvenstva pregled najzanimljivijih i najatraktivnijih detalja. U Prvoj HNL - juniori nitko neće ostati zakinut jer će svi klubovi koji nastupaju u natjecanju kroz sezonu dobiti svoj prostor u televizijskom eteru.

Važnost ovog projekta je promocija mladih nada. Radi se o igračima koji se svakodnevno trude i treniraju kako bi se u skoroj budućnosti otisnuli u profesionalne vode. Treba naglasiti kako u juniorskoj ligi već sada nastupaju neki igrači koji povremeno nastupaju i za seniorske momčadi u svojim klubovima, a to daje dodatnu draž ovome natjecanju.

Branitelj naslova prvaka je Dinamo, dok je momčad Splita aktualni osvajač juniorskog kupa. Ova sezona od samog početka je najavila da će biti puno neizvjesnija. Trenutno je pet neporaženih momčadi, a nakon premijernog dvoboja Croatia Sesveta i Splita u sljedećem kolu kamere će biti na dvoboju Istre 1961. i Hajduka ili Zagreba i Hrvatskog Dragovoljca. Ukoliko neće biti odgode u sedmom kolu, trebao bi se igrati juniorski derbi između Hajduka i Dinama.

Drugi projekt koji Meteora Produkcija priprema u narednoj sezoni je BIBL – Eurohold Balkan League, regionalna košarkaška liga u kojoj nastupa 12 klubova razmještenih u dvije skupine. Najjače ime u Ligi je košarkaški div Hapoel Tel-Aviv iz Izraela. Više o tom projektu znat će se po završetku Europskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije