Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKSIKO

Prvi prijenos nogometne utakmice u 3D tehnologiji!

3D naočale
arhivska
22.10.2009.
u 14:11

Meksička TV kuća Televisa u nedjelju će emitirati revolucionarni, prvi prijenos nogometne utakmice u trodimenzionalnoj tehnologiji.

Prenosit će Meksikanci derbi tamošnje prve lige između Americe i CD Guadalajare, a prijenos će se moći pratiti u kino dvoranama triju najvećih meksičkih gradova: Ciudad de Mexica, Monterreya i Guadalajare.

- Posjetitelji će imati priliku nazočiti pisanju novog poglavlja televizijske povijesti - izvijestio je izvršni direktor Televise Elias Rodriguez.

Produkcija nogometnih utakmica u trodimenzionalnoj tehnologiji bila je tema rujanskog sajma u Berlinu. Platformu za to predstavila je britanska producentska kuća Sky. U sustavu “plati pa gledaj” Sky u skorije vrijeme namjerava u 3D tehnologiji ponuditi utakmice europskih nogometnih kupova. Za to će otvoriti poseban kanal.

Ključne riječi

Komentara 1

SB
sbb
15:06 22.10.2009.

Svjetska ekonomska kriza... mhm... aha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije