Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi u Amsterdamu

Protiv 25 Dinamovih navijača kaznene prijave

BBB
Marko Prpić
23.10.2009.
u 16:53

Nizozemci pišu da je sukobe navijača obilježilo bacanje kamenja, boca i Molotovljevih koktela, pri čemu su jednom navijaču zapaljene hlače.

– Ta gomila kratko ošišanih mladića nije mislila na nogomet, nije se moglo vidjeti tko je Ajaxov, a tko Dinamov navijač.

Sukoba je bilo u četvrti crvenih svjetiljki, pred stadionom, napadnuta je skupina homoseksualaca... U policiji je zadržano 130 pripadnika BBB-a, od kojih su 34 zadržana i nakon utakmice. Njih 25 bit će kazneno prijavljeno.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:05 23.10.2009.

Te kretene, idiote, huligane i tatine sinove nemojte nazivati navijačima. Zbog te bande navijači ne dolaza na utakmice. Ne znam kaj čeka preplaćena Adlešićka s iskustvima iz Emglesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije