Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo mu

Prosinečki: Vodstvo Zvezde tjera me da tužim klub zbog dugova

'13.08.2011. Beograd, Srbija - Trener nogometnog kluba Crvena zvezda Robert Prosinecki na stadionu Marakana.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
06.11.2012.
u 13:21

– Za nekoliko dana, najvjerojatnije, obratit ću se Uefi. Znam da Zvezda ima problema, ali mi nisu ostavili nijedan argument da ću naplatiti zarađeno – ističe bivši trener beogradskog kluba.

Robert Prosinečki napustio je Crvenu zvezdu, trenutačno trenerski kruh zarađuje u turskom Kayserisportu, ali beogradski klub i dalje mu je trn u peti. Točnije, dugovi koje crveno-bijeli, a navodno je riječ o 200.000 eura, imaju prema njemu. Kad je odlazio iz Zvezde, Prosinečki je poručio da će biti strpljiv u smislu naplate dugova koje klub ima prema njemu, ali čini se kako mu je fitilj dogorio do kraja, prenose srbijanski mediji.

– Volim Zvezdu više nego svi oni tamo, a na kraju ću je tužiti! Svjestan sam da je moguće da će oni od mene napraviti nekoga tko ne voli Zvezdu, ali oni su majstori za to. Nisam još tužio Crvenu zvezdu, ali me čelnici kluba nekorektnim ponašanjem jednostavno tjeraju da to napravim. Za nekoliko dana, najvjerojatnije, obratit ću se Uefi. Znam da je Zvezda u problemima, ali mi nisu ostavili ni jedan argument da ću naplatiti zarađeno. Takvu nekorektnost nisam mogao ni zamisliti. Moj ih je odvjetnik deset puta zvao, nisu se javljali. Tek su u ponedjeljak stupili u kontakt. Rokovi su odavno prošli, ostaje mi jedino da se obratim Uefi ili oprostim dug. Trećeg nema – poručio je Prosinečki iz Turske.

Komentara 4

KA
kajinx
13:27 06.11.2012.

Nemoj ništa opraštati. Još ti Dinamo treba platiti dug. Tuži i njih. (Ako Dinamo nije Croatia, kako je odmah, poslije promjene imena, došao u Prvu ligu?)

PR
PrisojeTG
14:38 06.11.2012.

Da li je itko u Srbiji lovu zaradio. E moj Decembarski! Eto ti tvoja CZ..jesi je veličao da je najveći klub kao i ti trener. Nisam zao čovjek ali bi volio da ne dobiješ tu lovu. Jebla te Zvezda...

ON
orasje na savi
16:03 06.11.2012.

e moj prosinecki,prvo si otisao u srbiju,pa sad si u turskoj neko te je dobro nasikiro kad si bio u hrvatskom stozeru,dug ces sigurno oprostiti a trener nikada neces postati ostalo je samo ime i nista vise,najbolje da se vrati u hrvatsku i trenira mladje uzraste(ako ga prime)tako bi mozda i postao trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije