Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Prosinečki: Veselim se svakom izlasku iz stana

'sport 09.10.2009.Rovinj, Hrvatska - trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice protiv Kazahstana.Robert Prosinecki i Slaven Bilic. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
09.11.2009.
u 20:05

Nije važno što igramo s Lihtenštajnom, važno je da se okupimo, da dobro igramo i vidimo te nove dečke i nove varijante.

S njim i bez njega nikako ne može biti isto, reprezentacija na okupu uvijek vedrije diše kad je s njom Robert Prosinečki. Bez njega nema prave "ševe" s igračima ili tehniciranja sa stručnim stožerom. Bolest je Žutog udaljila od reprezentacije.

– Pokušat ću raditi, malo mi je bolje, iako nisam baš sto posto spreman – kaže Prosinečki sretan što će ponovo biti dio stručnog stožera reprezentacije.

– Veselim se svakom izlasku iz stana, a pogotovo druženju u reprezentaciji, tom poslu.

Stožer je pozvao i mnogo novih igrača.

– Sve ih znam, mnogo smo razgovarali o svakome od njih i za nas nisu nepoznanica.

Otkud je sad iskrsnuo Mladen Bartulović?

– Pratili smo i njega, osobno ga ne poznajem, ali Slaven zna sve o njemu.

Suparnik u Vinkovcima, reprezentacija Lihtenštajna, nije nekakav težak ispit. Kad bi bio potpuno zdrav, Prosinečki bi lako mogao igrati protiv njih i prodavati im svoje driblinge.

– Ma nije baš tako, uostalom suparnik je trenutačno najmanje važan. Imamo mogućnost vidjeti te nove dečke, provjeriti neke varijante. I važnije je da vidimo kakvi smo mi, da igramo dobro, a manje je važno kakav je suparnik. Jer, nama je sad svako okupljanje važno, baš kao i svaka utakmica – zaključio je Robert Prosinečki.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razočarani1
03:32 10.11.2009.

robi,želim ti brzo ozdravljenje i povratak u repku gdje si jako potreban.......sretno žuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije