Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJANJE U BEOGRADU

Prosinečki: Mnogo sam naučio od Bilića, ali gotov sam s kockastima

Robert Prosinečki (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/8
09.12.2010.
u 16:28

- Nemoguće bi bilo raditi paralelno i u hrvatskoj reprezentaciji - kazao je Prosinečki.

Dilema više nema, Robert Prosinečki novi je trener Crvene zvezde. Sjednica Upravnog odbora počela nešto prije 17 sati gdje je bivša zvijezda kluba jednoglasno potvrđena za novog trenera crveno-bijelih.

- Dolazim ovdje s isitim emocijama kao i 1987. kad sam započinjao karijeru. Od mene možete očekivati da ću raditi pošteno i najbolje što znam. Imam viziju kako ću raditi, hvala vam još jednom na ljubaznom dočeku. Nadam se da ću pomoći Zvezdi da osvaja titule jer ona to zaslužuje - rekao je Prosinečki na uvodnom dijelu konferencije za medije.

Koliko ste upoznati s kadrom igračkim Crvene zvezde?

- Sigurno nisam dovoljno upoznat, ali imam vremena na pripremama. Imam svoj način rada, a u Zvezdi ima materijala za dobar rad.

Koliko vam znači iskustvo iz rada s reprezentacijom?

- Bez dvojbe puno. Mnogo sam naučio radeći sa Slavenom Bilićem. Imali smo dobre rezultate. Hrvatska reprezentacija moderna je momčad s velikim šansama da se opet plasira na Euro. Zvezda mora držati loptu i napadati na tome ćemo raditi. Vratit ću joj prepoznatljivu igru.

Nemate iskustva kao samostalan trener. Može li to biti problem?

- Tko me poznaje zna da se ne bih tek tako prihvatio ovog posla.

Kakve su vaše obaveze prema hrvatskoj reprezentaciji?

- To je nemoguće raditi paralelno. Nemam više vremena za reprezentaciju. Sada sam trener zvezde - zaključio je Prosinečki koji je istaknuo da je dobio veliku podršku bivših suigrača i trenera Ljupka Petrovića s kojim se često viđao u Zagebu.

Prosinečki je potpisao ugovor na dvije i pol godine, a primat će 20 tisuća eura mjesečno.

Komentara 72

OB
-obrisani-
21:57 09.12.2010.

doslo je robiju iz dupeta u glavu...pobegao od vas glavom bez obzira....robi,crni gavrane,dobro nam se vratio u jato.

OB
-obrisani-
21:57 09.12.2010.

Ja sam šokiran ovim potezom virtuoza Robija.Želim mu sreću i neka ostane tamo zauvijek.Užasno mi se zgadio karakter tog čovjeka,a izgleda lova čuda radi.Meni je ponos važniji i imam mnogo poštovanja prema prijateljima i suborcima koji su život dali za ovu domovinu sprem Žutog.............

CA
CALL
20:41 09.12.2010.

Sad je decembarski konačno došao na svoje. Može da govori svoj materini jezik bre. Može da uživa sa navijačima koji ga mnogo vole. Može da peva četničke pesme i da se druži sa mnogim starim drugovima druga arkana. Mnogo lepo. Što bi rekao selektoer Bilić. Robi je mnogo hrabar čovek. Hrabriji bre od čak poginulih hrvatskih branitelja koji su se bre zavadili sa našom bre delijom bez razloga. Sad ćemo mi delije zajedno s robijem da organizujemo zajedničko pjuvanje po grobovima hrvata koji su se borili protiv naše velike srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije