Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Prijava zbog agencijske provizije od 22 kune

\'21.08.2011., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. Navijaci na sjevernoj tribini. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.03.2012.
u 09:23

Državni inspektorat nije pohodio Poljud, još čeka da mu dostave ugovor utakmice Hajduk – Barcelona, ali polako na vidjelo izlaze detalji anonimne prijave

Naime, odmah nakon utakmice Državni inspektorat dobio je anonimnu prijavu od jednog navijača koji je bio nezadovoljan što je za utakmicu s Barcelonom ulaznicu po cijeni od 300 kuna morao platiti skuplje. Ulaznica od 300 kuna bila je skuplja 22,14 kuna na ime agencijske provizije.

Taj je navijač ulaznicu kupio u poslovnom centru City One i sada će to biti predmet istrage. Problem je što je Hajduk dao ulaznice određenim agencijama za prodaju u inozemstvu, a one su te ulaznice vratile u Hrvatsku.

– Samo želim svoje 22 kune natrag i sve to radim iz principa. Ako je na ulaznici pisalo 300 kuna, zašto sam je ja morao platiti 322,14 kuna? – pita se gospodin koji je cijeli slučaj prijavio inspektoratu (podaci poznati redakciji, nap. a.), a želi ostati anoniman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije