Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT - OSIJEK 2:2

Kataliniću otkaz nakon remija s Osijekom

Split Osijek
Ivo Čagalj/Pixsell
14.08.2011.
u 21:56

Sudac je u Splitu dva puta pokazivao na bijelu točku, a Budiša je zaradio isključenje.

Katalinićevu momčad, čini se, malo su umorili europski dvoboji protiv Domžala i Fulhama, no na kraju su u posljednjoj utakmici 4. kola PHNL podijelili bodove s Osijekom (2:2).

Nije se dugo čekalo na pogodak u Splitu. Već u petoj minuti gosti su poveli sjajnim pogotkom Srđana Vidakovića s 25 metara, no on je samo načeo mreže za sljedeća tri preokreta. Do kraja prvog dijela ipak su na terenu bili glavni crveni, redale su se prilike Čopa, Šimića, Barabana, Obilinovića... Šest minuta prije odlaska na odmor, nakon Čopova ubačaja, Vitaić je pao u duelu s Vrgočem, a sudac Matoc pokazao na bijelu točku.

Precizan je bio Romano Obilinović, a u 45. minuti malo je nedostajalo Čopu da uveseli trenera prije nego što se sastanu u svlačionici.

I u drugom dijelu domaći su šefovali terenom i kapitalizirali to već u 53. minuti. Obilinović je izveo korner, lopta došla do natrčalog Barabana koji ju posprema Kardumu iza leđa. Sve je mirisalo kako će bodovi ostati pod Marjanom, no sudac je u 87. minuti još jednom pokazao na bijelu točku te Budiši dao drugi žuti karton. Ovoga puta bila je za Osječane, a povratnik Marko Babić donio im je bod.

A nakon utakmice treneru Splita Ivanu Kataliniću uručen je otkaz.

- Naravno da sam iznenađen, očito da igre i rezultati koje smo postizali  nisu u skladu sa ambicijama kluba. Čelnici kluba žele prvo ili drugo mjesto u HNL-u ove sezone, a ja im to s ovom momčadi nisam mogao garantirati i to je bio vjerojatno razlog da me smjene - rekao je razočarani Katalinić.

Ključne riječi

Komentara 19

JA
JackRussell
01:00 15.08.2011.

Presmiješno....Katalinić se pokazao odličnim, uprava je kriva što momčad nije pojačala kako bi mogli ravnopravno gurati na dva fronta...a sada Katalinić ispada kao glavni krivac....smiješno...

AN
Andreeejjj
01:28 15.08.2011.

Ajmeee, NAJBOLJI hrvatski trener KATALINIĆ dobio otkaz????? To je tako samo kod nas u Hrvatskoj, bljakkkk....fuuuujjjj...KATE sve naqjjjjboljeeeeee...

BV
BBB-VOJVODINA
04:13 15.08.2011.

Nevjerovatno!!! Jeli ovo san ili java???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije