Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOTSKI NOGOMET

Preokret Celtica za gostujuću pobjedu

Celtic
Reuters
12.12.2009.
u 16:43

Nogometaši Celtica uspjeli su preokrenuti zaostatak 2-1, te pobijediti Motherwell u gostima 3:2, u prvom ogledu 15. kola škotskog Premiershipa.

Jubilarna je to deseta pobjeda Celtica u sezoni, a time su odbjegli konkurentu Rangersu na pet bodova plusa. No, njihov veliki rival može dostići taj zaostatak zbog činjenice da ima dvije utakmice manje.

Na početku drugog dijela ogleda Motherwell - Celtic (2-3) domaćin je imao prednost 2-1, ali do kraja je škotski nogometni gigant okrenuo rezultat i ugrabio tri boda. Razlog preokreta su bili strijelci McGeady u 52. i Fortune u 79. minuti.

Škotski Premiership, 15. kolo:

Motherwell - Celtic 2-3 (Jutkiewicz 26, Reynolds 45 / Samaras 14, McGeady 52, Fortune 79)

Redoslijed: 1. Celtic 33, 2. Rangers 28 (-2), 3. Hibernian 28 (-1), 4. Dundee United 26 (-2), 5. Motherwell 20...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije