Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vapaj bajernovca

Pranjić: Slavene, nemamo boljeg igrača od mene!

Danijel Pranjić
Sanjin Strukić
10.11.2011.
u 08:20

– Možda ne igram mnogo, ali ne igram u – Bayernu! I možda ne bih izdržao dvije utakmice u četiri dana, ali za 90 minuta imam snage – glavni je Pranjićev argument.

Nakon kraće suspenzije, Danijel Pranjić opet je među reprezentativcima. Izgladio je nesuglasice s izbornikom Slavenom Bilićem, koji nije bio zlopamtilo i vratio je Bayernova igrača u našu najbolju vrstu.

– Drago mi je da sam opet tu, spreman sam i vjerujem da mogu pomoći protiv Turske – rekao nam je Pranjić, koji je s Bilićem razgovarao u četiri oka u Münchenu:

– Rekli smo si sve što smo trebali reći, pogriješio sam što sam onda otišao ne pozdravivši se s njim, trebali smo odmah razgovarati. Bilić mi je rekao da će me tretirati kao i sve ostale igrače, nadam se da će tako i biti.

Ne igrate često u Bayernu, jeste li spremni?

– Možda ne bih mogao odigrati dvije utakmice u četiri dana, ali za 90 minuta imam snage.

Otvorena je opet pozicija na lijevom defenzivnom boku, nakon Gruzije ste nam rekli da ste vi najbolje rješenje?

– Stojim iza toga, Hrvatska nema boljeg igrača od mene za to mjesto! Istina je da ne igram često, ali ne igram u – Bayernu! Nadam se da ću igrati protiv Turske, ali izbornik o tome odlučuje.

>>Cijeli intervju pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 8

JO
jolly
11:32 10.11.2011.

Mislim da je Jurišić ovim člankom samo zakuhao kašu. Mogao bi Pranjić, opet; pasti u Bilićevu nemilost.

JO
jolly
11:34 10.11.2011.

luena - Kad P.J. ne dopusti komentare, u pravilu se radi o izmišljenim intervjuima i člancima s neprovjerenim činjenicama.

OB
-obrisani-
10:18 10.11.2011.

reci da nebi moga igrat u cetiri dana dvije utakmice ,a rec da je bolji tj.najbolji na lijevoj def. to ne vjerujem... Bilo bi arogantno i podcjenjujuce prema drugim igracima koji su bili na njegovoj poziciji... .......Et kad P.J dopustipusti koment.onda je clanak bez veze kao i ostali koje nije dopustio komentirat... Bolje da nije ni ovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije