Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Tallinn

Pranjić: Možda u estonskoj ligi igra neki naš napadač...

Slaven Bilić
Davor Puklavec/Pixsell
25.05.2010.
u 15:30

-Imamo nekoliko igrača poput Gabrića koji mogu preuzeti ulogu napadača - kaže Bilić uoči Estonije.

Dok se najjače reprezentacije svijeta pripremaju za spektakl u JAR-u, Bilićevi izabranici otputovali su na posljednju postaju svog "svjetskog prvenstva", mini-ciklusa od tri utakmice zagrijavanja za eurokvalifikacije koje počinju u rujnu. U daleku Estoniju krenuo je i predsjednik HNS-a Vlatko Marković, a na Plesu se razveselio europskom doprvaku Danijelu Pranjiću koji je stigao s likom Marlona Branda na majici.

Vlatko tješio Pranjića

– Pa, čovječe Božji, ja sam bio tužniji od tebe nakon finala – rekao je Vlatko otkrivši za koga mu je srce kucalo u madridskom finalu.

– Ma naravno da sam bio tužan, svi smo bili tužni, ali sve smo zaboravili kad smo vidjeli doček navijača u Münchenu – rekao je Pranja i okrenuo na šalu uoči puta u Estoniju kamo je Hrvatska krenula bez ijednog klasičnog napadača.

– Ha, valjda će se naći neki naš napadač koji igra u estonskoj ligi.

– Ma nije važno tko će zabiti, glavno je da zabijemo gol. Hvala Bogu da je kraj sezone, jedva čekam odmor u Bjelovaru i na Jadranu – dodao je Vukojević.

Tko će biti kapetan, izbornik Slaven Bilić i igrači nisu rekli.

– Ne znam ni tko će igrati – uvjeravao je novinare izbornik još jednom ponovivši:

– Ne slažem se niti da je to besmisleni put.

Samo jedna prava provjera

No, ne može osporiti da je od tri utakmice samo jedna bila ozbiljna, protiv Austrije. U drugoj je suparnik bio s B sastavom, a u trećoj je u takvom sastavu Hrvatska. Estonci će se iznenaditi kad vide anonimna lica, i to još u "njihovim" trenirkama.

– Idemo na put bez napadača, ali imamo nekoliko ofenzivnih igrača koji mogu preuzeti njihovu ulogu. Poput Gabrića u susretima s Austrijom i Walesom – kaže Bilić.

Na kraju je ispalo da se ni stručnom stožeru ne putuje u Tallinn budući da je Zorislav Srebrić oko 10 sati tražio stručni stožer u kafiću.

– Idemo, dečki, čarter čeka!

Srećom, zračna luka nam je jedna od najmanjih u Europi i ima samo dva kafića.

Komentara 9

Avatar protivkomunista
protivkomunista
18:06 25.05.2010.

ALLOO novinaru, ne idu najjače reprezentacije u južnu Afriku neg one koje su izborile plasman. a naj jače su na FIFI-noj ljestvici.

VL
vladek
18:48 25.05.2010.

Biliću,pa imaš li još kojega igrača u Hajduku,imaju još i pionire.Ideš iz slaboga u još gorje

OB
-obrisani-
16:47 25.05.2010.

Eeeeeee,sad sam se sjetila ,Slovenija. !!...pa koliko su mali i zaboravi covjek da ih uopste ima...Kanta za napucavanje ,ka i Srbija... Bit ce festa za sve nas.!!... :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije