Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet

Poraz Ćirine Shenhue, Ivanković pobijedio

Ćiro (1)
Ozren Maršić
15.07.2010.
u 15:25

Ćirin Shanghai Shenhua izgubio je utakmicu 12. kola kineskog prvenstva u gostima od Shaanxija (2:1). Ivankovićev Shandong Luneng slavio je kod Qingdaa pobjedu 3:1 te tako došao na tri boda do vodeće Shenhue.

Čini se da je Manchester City odustao od dovođenja Edina Džeke, reprezentativca Bosne i Hercegovine. Za engleski je klub odšteta od 50 milijuna eura ipak previsoka. Zanimljivo je da je Džeko u klauzuli imao stavku po kojoj može otići prije isteka ugovora za 40 milijuna eura.

No, kako je klauzula istekla, Dieter Hoenes, direktor njemačkog Wolfsburga, povisio je cijenu za deset milijuna. Što je previše, previše je...

Ključne riječi

Komentara 1

KM
kmet
06:57 16.07.2010.

ĆIROITO POPIZDITO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije