Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opete neredi na poljudu

Vandali polomili vratnicu i ukrali mrežu

poljud
Ozren Maršić
20.02.2010.
u 11:41

Stalno neke poruke u Poljudu, u Hajduku je teško nabrojatni dan koji bi se mogao svrstati u mirne. U noći s petka na subotu srušena je vratnica na južnoj strani glavnog travnjaka, ona ispred semafora. Vratnica je polomljena, a mreža ukradena.

Iz Hajduka su odmah u rano jutro, kad su vidjeli što se dogodilo, pozvali policiju. Uzeti su otisci, čak su pregledane i kamere koje danonoćno snimaju na nekoliko punktova sve što se u Poljudu događa. No, kako je bila noć nije se moglo vidjeti tko je slomio vratnice i koliko je bilo počinitelja. Na licu mjesta uverili smo se da je moralo biti više izgrednika, jer teško bi jedna osoba baš tako lako odvojila spoj vratnica. Vandali su vjerojatno preskočili ogradu, a je li riječi o nezadovoljnim navijačima ili običnim pijancima, pokazat će istraga koja se provodi.

O tom događaju izvjestila je policija, što je iznenadilo odgovorne u Hajduku, ali u Poljudu su se ipak suzdržali od komentara. A što će i govoriti, imaju sigurnosne kamere, dva čuvara - i opet nered. A na sjednici Nadzornog odbora formiran je inicijativni odbor za proslavu stotog rođenadana. Ne govori službeni Hajduk o tome koji su ljudi unutra, ali saznalo se da su u odboru Damir Karaman, Zdravko Reić, Jurica Gizdić i Ivan Kraljević. Oni bi trebali složiti organizacijski odbor i predložiti ga Nadzornom odboru.

Suprotno očekivanjima na sjednici NO-a Ivica Kalinić nije imenovan na poziciju sportskog direktora. Nisu njegove akcije pale, već je NO uzeo kraći predah, Kalinićevo imenovanje umjesto Joška Španjića trebalo bi se dogoditi tijekom narednog tjedna. To je ionako papirnata funkcija, sve poslove koje bi trebao raditi sportski direktor obnašna šef struke Ivica Šurjak. Imenovanja je ipak bilo. Denis Kosor, dugogodišnji malonogometni funkcioner, u Omladinskoj školi vodit će organizacijski dio.

Usto, iz Hajduka su najavili kako su krenuliu razgovore s Gradom koji bi klubu na pet godina ustupio travnjak Dalmatinca. Na taj način Hajduk bi dobio treći pomoćni teren, a što bi bilo s nogometnom školom Dalmatinca u kojoj trenira više od stotinu djece vrlo je upitno.



Ključne riječi

Komentara 1

LU
luena
16:22 20.02.2010.

Ma da bas ce obicni pijanci ici na Poljud,potrgat mrezu i stativu Hajduku...Ovo je bilo spremano i upozorenje upravi Hajduka,samo sto ti glupaci zaboravise da ne igraju celnici nego igraci Hajduka...A i te njihove kamere nisu nizasto,kad noci nikakve snimkemke nemaju koje mogu upotrebiti. Potjerajte tu bandu iz Hajduka i nek igraci sami vode svoj klub ,kao sto namjeravaju Varazdinci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije