Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk – Dinamo

Policija zbog straha od nereda želi pomaknuti derbi na 14 sati

'21.08.2011., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. Navijaci na sjevernoj tribini. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
06.09.2011.
u 19:13

Najavljeno i do tisuću policajaca i zaštitara, Boysi će napuniti tribinu sa 1463 mjesta.

Zbog svega što se događa, policija razmišlja o tome da se dvoboj Hajduk – Dinamo igra u subotu u 14 sati, po uzoru na engleske utakmice visokog rizika. Zbog odluke Josipa Šimunića da ode u Dinamo te zbog sudačkih previda suca Brune Marića, odnosno njegovih kolega na Hajdukovu štetu u dvoboju protiv Splita, pristaše bijelih iz dana u dan prijete grafitima i transparentima, ali prema policijskim spoznajama, odvijaju se i neki dogovori.

S druge strane, BBB su baš za derbi u Poljudu odlučili prekinuti bojkot Dinamovih utakmica. Pojavila se priča da traže 2500 ulaznica, a Hajduk je odgovorio da im može omogućiti samo 1463 ulaznice, koliko mjesta namijenjenih gostujućim navijačima ima južna tribina.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar feudalac
feudalac
19:57 06.09.2011.

\"...Zbog odluke Josipa Šimunića da ode u Dinamo te zbog sudačkih previda suca Brune Marića odnosno njegovih kolega na Hajdukovu štetu u dvoboju protiv Splita, pristaše bijelih iz dana u dan prijete grafitima i transparentima, ali prema policijskim spoznajama, odvijaju se i neki dogovori.....\" I medijima pripada veliki dio zasluga za ovakve najave nereda. Svaki dan objavljuju provokativne tekstove, lažne dogovore, nepotpisane ugovore.... podižući sebi čitanost (barem tako misle) neobjektivno informirajući sportsku javnost snose odgovornost za buduće događaje. I nije to od jučer, ne prođe ni jedna utakmica na Poljudu a da se ne provocira zagrebački Dinamo i njegovi navijači, pogrdnim parolama, psovačkim jezikom i primitivizmom svake vrste. A na terenu opet nesportsko ponašanje, grubi startovi, pogrdni povici sucima, Mamiću, psovke igračima, paljenje pirotehnike, prekidi i slične stvari koje ne spadaju u sport. Nažalost mediji će po starom običaju prešutjeti istinu.

ST
stefj
22:06 06.09.2011.

He, he koji pretenciozni članak... Pa sudac, pa Šimunić pa svi krivi... Jako dobar primjer takvog ponašanja je i Štimac danas kod prijenosa tekme Hrvatska - Izrael; od samog početka pljuvanje po sucu...

XY
xyxyxy
19:28 06.09.2011.

Najbolje da ih se pošalje na drugi kraj svijeta da se odigra ta utakmica, čisto zbog regularnosti natjecanja, inače bi je trebalo i skroz otkazati. Nikoga ne zanima nogomet, samo kako će se posvađati, potući, izvrijeđati...Neće se brojati golovi, nego ozlijeđeni ljudi i igrači. A što god sudac dosudi, bit će krivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije