Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLOBOĐEN OPTUŽBI

Klasnić: Bilo bi dobro da mi se hrvatski mediji ispričaju

'28.10.2010, Bolton, England, UK, Ivan Klasnic  (Bolton Wanderers )  wird verda\\u0308chtigt am 25.10.2010 ein 17 jaehriges Maedchen in England vergewaltigt zu haben \\u0096 Quelle Bild online \\u0096
'nph / Kokenge'
18.02.2011.
u 12:46

- Nije bilo lijepo što se pisalo i bilo bi dobro da mi se svi mediji ispričaju.

Prema neslužbenim izvorima policija u Manchesteru danas će objaviti da je uklonjena svaka sumnja s Klasnića u vezi s optužbom za silovanje maloljetnice.

- Ne želim ništa komentirati jer mi je klub rekao da to ne radim, ali mogu samo reći da je istina. Nije bilo lijepo da su hrvatski mediji i svi mediji pisali da sam ja to napravio. Bilo bi dobro da se svi mediji meni ispričaju jer to nisam napravio - rekao je Klasnić za RTL.

Iako se policija u Manchesteru još nije službeno oglasila, izvor blizak Klasniću javio nam je da Klasnićev odvjetnik ima dobre vijesti za našeg reprezentativca i napadača Boltona.

Podsjetimo, prije tri i pol mjeseca Klasnić je bio priveden u manchestersku policiju gdje je dao iskaz u kojem je negirao upletenost u spomenuti incident. Nakon toga, Klasnić je normalno igrao za Bolton, nije mu bila ni oduzeta putovnica, pa je često slobodno vrijeme provodio u Njemačkoj s obitelji.

Policija je nastavila s istragom, bilo je najavljeno da će sve istražne radnje biti gotove najkasnije do 1. travnja. No, očito je da su dokazi već sad prikupljeni i naš je nogometaš u cijeloj priči nevin, što je zapravo i tvrdio od prvoga dana.

Inače, 18. veljače je očito sretan datum za Ivana Klasnića. Osim što mu je sad, eto, skinuta ljaga s imena, Klasnić je prije sedam godina, 18. veljače 2004. godine, u Splitu debitirao za hrvatsku reprezentaciju! Suparnik našoj vrsti bila je selekcija Njemačke, rezultat je bio 2:1 za goste, a Ivan Klasnić igrao je svih 90 minuta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije