Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splićani odigrali vrlo loše

Poklepovića umirivali i igrači i supruga

Senijad Ibričić
Ivo Čagalj/PIXSELL
14.04.2010.
u 20:10

Poklepovićevi igrači igrali su bez imalo žara, doslovce su se šetali terenom, no Senijad Ibričić je bijelima ipak uspio nekako donijeti pobjedu.

Da ga je bilo pustiti da govori Stanko Poklepović bi "bljuvao" vatru. Unatoč pobjedi nad Istrom od 1:0 ljut je bio trener Hajduka.

 - Najprije su me igrači ugasili, pa su me ovi dolje gasili dok sam dolazio, pa sam zvao ženu, a onda kaže "nemoj". A ja njoj govorim da umirem. Ali, živ sam i zdrav, dobili smo utakmicu. I Vulić mi je rekao nemojte se ljutiti, čestitam vam na pobjedi. Istra je igrala iznenađujuće dobro, ali to je i zbog toga što smo mi loše stajali - kaže Poklepović.

Svjestan je trener bijelih da je njegova momčad zakazala na svim nivoima.

- Kažu mi da je tri utakmice pobjediti zaredom velika stvar. Pobijedili smo s blokadama u svačijoj glavi, vrtili sve kombinacije i na kraju ipak pobijedili. Blok je bio prisutan u svakoj glavi, situaciji, kombinaciji... Ma, sve je smetalo, možda sam i ja smetao. No, sve se zaboravlja, pobjeda ostaje - rekao je Poklepović.

Hajduk je igrao užasno, i da Ibričić nije zabio, dojam bi stvarno bio grozan. A dojam je zaključio Anas Sharbini senzacionalnim promašajem kada je sam ispred vratiju umjesto mreže pogodio vratnicu.

- Svi mi kažu da govorim lijepo. Evo, pobjeda, tri zaredom, gledatelji - govorio je Poklepović. Ono što su bijeli prikazali bila je najgora predstava pod Poklepovićevim vodstvom.

 - Sad me vi povlačite za jezik, a ja ne smijem govoriti ništa. Ma, da i ne kažem, vi ćete to napisati. Bilo je perfektno, odgovara li vam to? Nemojte me puno pitati, pitajte što ću sutra radit. Sve smo činili, mijenjali lijevo, desno, jednu formaciju, pa nije išlo, pa drugu, pa treću, četvrtu... Pa, dali smo gol s crte. Najbolje da napišete tekst 1:0 za Hajduk i da ništa više ne pišete - rekao je Poklepović.

 A Zoran Vulić po prvi put je u svojoj karijeri u Poljudu bio s "krive strane".

- Teško je to opisati. Kad sam pogledao u Torcidu promislio sam da su to moji navijači, a u stvari su protivnički. Srce ne može reći sve što želi reći - govorio je Vulić.

Malo je nedostajalo da Istra odnese bod s Poljuda.

- Hajduk nije bio raspoložen, nije ovo bio pravi Hajduk. Čini mi se da nas je potcijenio, ali na kraju se samo rezultat piše. Ružno je ovako izgubiti utakmicu. Sami sebe smo pobijedili, neodlučen rezultat bio bi najrealniji - zaključio je Vulić.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:49 15.04.2010.

Pa Hajduk igra na rutinu i gušt..Ipak je HNK Hajduk jedna od najboljih ekipa zapadnoga balkana i stvarno bi bilo neprimjereno i čudno da na neku silinu, zalaganje i trud odigraju protiv skromne NK Istra iz Pule..Jednostavno Hajduk goji majstorski i šmekerski nogomet tipa FC Barcelona i jedini jim je problem da pronađu Lionela Messija i još 20 sličnih igrača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije