Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON EUROPSKOG SLAVLJA

Poklepović za Zadar priprema četvoricu novih igrača

'Za SPORT 260409 ZADAR - HAJDUK  / Crveni karton igracu Zadra Photo: Dino Stanin/Vecernji list'
'Dino Stanin/Vecernji list'
22.08.2010.
u 16:22

Ozlijeđene Strinića i Oremuša zamijenit će Režić i Jozinović, umjesto umornog Maloče igrat će Vejić, a Brkljača umjesto Trebotića.

Uvijek je teško i opasno za Hajduk igrati utakmice nakon Europe. Tako će biti i u dvoboju sa Zadrom, Split je u euforiji, igrači žive u nekom drugom svijetu. No, svega je svjestan trener Stanko Poklepović.

Ali i umora svojih igrača, pa će za utakmicu sa Zadrom posegnuti za pričuvama. Strinić i Oremuš su ozlijeđeni, njih dvojicu zamijenit će Režić i Jozinović, a umjesto Maloče, kojemu je potreban odmor, u momčad će ući Hrvoje Vejić.

– Vejić polako ulazi u formu, treba mu utakmica – rekao je Poklepović.

Dakle, gotovo je cijela zadnja linija nova, jedino će reprezentativac Jurica Buljat ostati u momčadi. A na poziciji zadnjeg veznog igrača umjesto Trebotića igrat će Mario Brkljača. Što je za Hajduk najvažnije, četvorka Tomasov, Ibričić, An. Sharbini, Vukušić, zadužena za napadačku igru, pripravna je i igrat će protiv Zadra.

Uskoro se u konkurenciju za prvu momčad vraća Marin Ljubičić. Iz Švicarske će dobiti zaštitnu masku kakvu je nosio Petrić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije