Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Rostova?

Pletikosa pred dogovorom s Monacom

\'06.09.2010., Brezice, Slovenija - U Brezicama hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoci sutrasnje kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2012. protiv Grcke.Stipe
Igor Kralj/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
18.01.2012.
u 17:54

Prvi je hrvatski vratar vrlo dobro branio, ali ruski klubovi imaju ograničen broj stranaca u momčadi i to je velik problem

Stipe Pletikosa na Europsko bi prvenstvo u Poljsku mogao kao igrač Monaca! Naime, njegov je klub Rostov na posudbu uzeo vratara moskovskog Spartaka Pesjakova. Prema informacijama iz Rusije, to Pletu stavlja u nezgodan položaj jer je stranac i na proljeće mu, zbog ograničenog broja stranaca, pozicija na vratima ne bi bila sigurna kao jesenas, kada je bio i proglašavan najboljim igračem kluba. A Monaco se pojavio kao mogućnost jer je u francuski klub ušao ruski bogataš Dmitrij Ribalovljev, koji je za sportskog direktora postavio Jevgenija Smaljencova. A taj je, kao sportski direktor Spartaka, 2006. doveo Pletikosu iz Šahtara u Moskvu. I zna Pletine kvalitete i sada ga želi u svom klubu. Pregovori su navodno u tijeku i trebali bi se okončati do kraja tjedna.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrvatin
16:06 19.01.2012.

Odlican golman vrijedan svakog novcica koji se ulozi u njega.Nedavno ga je magazin Worldsoccer uvrstio medju 10 najboljih golmana,i to s pravom.Sretno Stipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije