Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo - Dinamo 0:2

Euforični Jurčić: Odigrali smo doktorsku utakmici u Koprivnici!

ante rukavina
Slavko Midžor/Pixsell
06.08.2011.
u 23:06

Junak utakmice bio je Dinamov napadač Ante Rukavina koji je postigao oba pogotka za pobjedu modrih

Dinamo je neokrznut prošao i Koprivnicu, momčad Krune Jurčića odigrala je dobro, koliko je trebalo i to je bilo dostatno da dođe do pobjede 2:0 koja je mogla biti i uvjerljivija. Čak ni s Calellom na zadnjem veznom, a Leki na lijevom, to nije izgledalo loše jer suparnik im nije mogao ozbiljnije naškoditi. Junak dana je svakako Ante Rukavina sa svoja dva pogotka. Jurčić traži golgetersku formu, očito ju je našao u Rukavini.

- Možda sam ponesen atmosferom u svlačionici, ali mogu reći da smo odigrali doktorsku utakmicu. Kontrolirali smo, ups, nemojte to napisati, rekli su mi da više ne govorim o kontroliranoj igri i o rombu. Imali smo čvrstoću, tehničku dominaciju i raspoloženog strijelca Rukavinu – kazao je nakon utakmice zadovoljni Krunoslav Jurčić.

Istina je da je ovo baš bila kontrolirana igra, u kojoj je sve, apsolutno sve držao Dinamo. I svoje prilike je znao iskoristiti, Ante Rukavina bio je na pravom mjestu.

- Dobro se osjećam, treniram i puno mi znači što mi trener daje sve ove utakmice u ligi. Golgeterski osjećaj se vraća, za njega treba puno raditi. Ja jesam trenirao, ali utakmice mi puno znače – kazao je sretni Rukavina i dodao:

- Godinu dana nisam zabio dva gola na utakmici, od Gyora. A zabio sam jedan prošle godine ovdje Slavenu, valjda mi i odgovara Koprivnica i prije sam ovdje zabijao.

Sad će biti zanimljivo, hoće li ostati u udarnih 11.

- Ne znam tu smo nas trojica, puno je utakmica.

Najveći sporni trenutak napravio je službeni spiker. Nakon prvog pogotka Dinama objavio je na razglasu:

- Malo smo pogledali TV snimku i čini se da je Dinamo pogodak zabio iz zaleđa.

Izazvalo je to proteste, bunio se i Kruno Jurčić, glavni sudac je preko četvrtog suca poslao upozorenje.

Ni u nastavku domaći nisu mogli ništa, a Zagrepčani su mogli zabiti još nekoliko pogodaka, uz Rukavinu raspoloženi su bili Sammir, Badelj, Leko, pa i Vida koji je dobio pljesak za prodor u stilu Velimira Zajeca.

- Ne, ja sam Domagoj Vida – našalio se stoper Dinama koji je u sve boljoj formi.

- Ide na bolje, sve bolje surađujem s Tonelom, ali još ja mogu bolje. Nadam se da će za Malmö biti ono najbolje – kazao je Vida.

U taboru domaćih sumnjali su na zaleđe, no kasnije u salonu svi su priznali da ga izgleda ipak nije bilo.

- Presjekao nas je prvi gol Dinama, znate i sami kako je pao, s drugim smo gotovi. U nastavku smo igrali bolje, ali opet je Dinamo imao više prilika jer je kontrolirao loptu, ima veću individualnu kvalitetu – kazao je Roy Ferenčina.

Plavi su dobili dva dana odmora, pa se okreću Karlovcu s kojim igraju u petak da bi dobili dan više za pripremu za najvažniju utakmicu sezone, za sraz s Malmöm.

A tu sad Dinamu fali Alispahić, možda bi baš u spomenutom Antoliću mogli naći rješenje.

- Dobro ga poznajem, pa ja sam mu prvi dao da igra u Dinamu, šest utakmica u kontinuitetu. Njegove su kvalitetne neupitne, želim da stasa i fizički, da više ne bude ozljeda koje su ga sputavale. Računamo na njega, kasnije ili prije. Mislim da nije rješenje za sad, o tome čak nismo ni razgovarali – kazao je Kruno o mogućem pojačanju.

Komentara 22

ZM
zmaj5
23:16 06.08.2011.

Dinamo danas odigrao rutinirano,dobro,konačno je bilo kombinatorike,dodavanja od prve.Igra je imala glavu i rep.Naša liga je preslaba za Dinamo koji je svjetlosne godine ispred ostalih.Sramota od spikera,o zaleđu nema govora.Da su to napravili Hajduku Maleš bi odmah istupio iz HNL-a.:Pametnom igrom mora se proći Malmo

HM
hm12345
23:17 06.08.2011.

ovo se može dogoditi samo u pokušaju lige kakva je naša. Da je na Dinamovom stadionu službeni spiker nešto tako objavio o protivničkoj momčadi (k tome i čistu neistinu), odmah bi se javili da je to Mamić kriv, a ovako će to ispasti simaptičan potez simpatičnog spikera kojem se nema što zamjeriti.

AN
Andreeejjj
13:43 07.08.2011.

Joooooooj komentara? Kao da su pobjedili Barcu a ne slabog S. Belupa! Pravilnu ocjenu možermo davat tek protiv boljih i renomiranijih klubova i momčadi. Polakooooo molimmmm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije