Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHEL I DALJE PRIJETI

Platini: Dio Eura 2012. možda u Njemačkoj i Mađarskoj

Michel Platini
AFP
10.05.2010.
u 17:41

Europska nogometna federacija (Uefa) dio organizacije nadolazećeg Eura 2012. godine, kojem su domaćini Ukrajina i Poljska, mogla bi predati Njemačkoj i Mađarskoj.

Probleme u zajedničkoj organizaciji Eura Poljaka i Ukrajinaca stvaraju potonji, čiji planovi izgradnje i rekonstrukcije postojećih objekata i infrastrukture ne idu željenom brzinom.

Riječi Michela Platinija, prvog čovjeka Europske nogometne federacije, prenosi službena web-stranica Njemačkog nogometnog saveza na kojoj je objavljen razgovor s njime, a na kojoj Francuz kazuje da će u slučaju daljnjih problema "Njemačka i Mađarska možda biti upitane da ustupe dva stadiona za utakmice".

Do kraja lipnja Uefa bi trebala utvrditi je li Ukrajina sposobna organizirati Euro na željenoj razini.

Ključne riječi

Komentara 5

HA
Harač
17:52 10.05.2010.

Tako Vam i treba, tko vam je kriv što niste izabrali hrvatsku i mađarsku

MA
MagicSerb
18:35 10.05.2010.

Harač, pa Mađarsku očigledno nisu izabrali zbog Hrvatske, koja ima sve ruševine od stadiona i koja takođe ne bi bila u stanju time sa bavi s obzirom na krizne mere koje sprovodi Vlada Jadranke Vlaisavljević Kosor usled debelog budžetskog deficita. Zbog neodgovornosti Ukrajine će će Mađarskoj to očigledno kompenzovati. Vama neće biti nikakve kompenzacije jer je niste niti zaslužili niti dorasli organizaciji nečeg sličnog. Logično! hahahaha

OB
-obrisani-
19:08 10.05.2010.

Pazi Magicnog misa....... A valjda ti znas.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije