Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LYONOVA ZVIJEZDA

Pjanić: Bosnu i Hercegovinu izabrao sam srcem

Miralem Pjanić
AFP
14.10.2009.
u 20:56

Miralem Pjanić (19), mladi veznjak Lyona i nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, u intervjuu L'Equipeu objašnjavao je zašto je izabrao reprezentaciju BiH.

- Nije bilo lako, no jednostavno sam izabrao da ću pratiti put vlastitog srca. Rođen sam u Bosni, moja je cijela familija tamo. Vrlo sam ponosan što igram za tu zemlju i apsolutno ni za čim ne žalim - izjavio je Pjanić, igrač koji je zarana preselio u Luksemburg, a najznačajniju je nogometnu izobrazbu stekao u Francuskoj.

Mogao je izabrati bilu koju od triju opcija, a priznao je da su mu prišli i iz Francuskoga nogometnog saveza (FFF).

- Razgovarao sam telefonski s jednom vrlo važnom osobom. Diskutirali smo i shvatio sam da interes postoji. Bilo je to tijekom prošle godine, taman nakon što sam stigao u Lyon. Imao sam 18 godina. Nisam dotad ništa dokazao i moja perspektiva za nametnuti se u društvu Riberyja i ostalih nije bila naročita.

- Reći ne Francuskoj bila je velika odluka, no godinu dana nakon toga nimalo ne žalim što sam je donio.

Francusku si, priznao je, ne priželjkuje za suparnika u dvama dvobojima dodatnih kvalifikacija.

- Francuska je najjača među reprezentacijama sudionicama dodatnih kvalifikacija. Nadamo se da ćemo ih izbjeći. Voljeli bismo igrati, primjerice, protiv Grčke, koja je najlakša reprezentacija za pobijediti.

- Svejedno, ne bojimo se nikoga i imamo potpuno samopouzdanje u vlastite mogućnosti. Sve je moguće u nogometu. Naš zenički stadion je malen, ali stvara jako puno buke. Nikome neće biti lako zaigrati na Bilinom Polju - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 4

7E
7eleven
23:19 14.10.2009.

Sta je taj Pjanic Kro-Srb-Mus ??

GO
gogy
14:00 25.10.2009.

7eleven!koji si ti papak! MIRALEM PJANIĆ... Pravi Slovenac!?! TUPANE!!!

SE
sergej
23:39 14.10.2009.

musliman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije