Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Pijani Iličević sudjelovao u prometnoj, policija ga našla u bordelu

iličević bordel (1)
Foto: VL
1/3
06.07.2011.
u 09:42

Ivo Iličević (24) i dvojica suigrača iz Kaiserslauterna do kraja će života pamtiti izlazak na gradski festival

Hrvatski reprezentativac te Tobias Sippel (23) i Thanos Petsos (20) popili su malo previše i onda skrivili prometnu nezgodu, odnosno u vožnji su udarili drugi automobil i pobjegli s mjesta nezgode, prenosi njemački Welt.

Veseli trojac prvo je slavio na gradskom festivalu u Kaiserslauternu, zatim su se preselili u diskoklub Noćna smjena. No ni to im nije bilo dovoljno pa su krenuli u bordel "Zašto ne".

Na putu do tamo, BMW-om M3 Tobiasa Sippela udarili su parkirani automobil. No to ih uopće nije zabrinulo. Parkirali su svoj automobil samo nekoliko metara dalje i ušli u bordel.

Stanari iz okolnih zgrada vidjeli su incidenti nazvali policiju. Policijski službenici došli su ispred bordela, prikupili dokaze, a zatim legitimirali Iličevića i društvo te proveli alkotestiranje. Sippel, inače vratar u Kaiseru, napuhao je 1,6 promila i na licu mu je mjesta oduzeta vozačka dozvola.

Tužitelj Paul Scheider potvrdio je da se incident dogodio, ali nije izašao u javnost s preostalim detaljima. Ne zna se ni tko je upravljao vozilom u trenutku prometne nezgode.

– Čuli smo za navodne optužbe. Kako je riječ o procesu koji je u tijeku, nećemo ga komentirati – javili su se priopćenjem iz Kaiserslauterna.

Komentara 14

OB
-obrisani-
09:59 06.07.2011.

I sto,nogometna je stanka. !?.. Nije isao na cajke,nije bjezao iz kampa ...

KA
karambita
10:11 06.07.2011.

Nepismeni novinarcicu...nije prouzrokovana nesreca, nego nezgoda....u nesreci su mrtvi...pa kad ce vise ovi nepismeni novinari nauciti osnovne stvari

VA
Vatrenko
09:50 06.07.2011.

Malo pravo malo krivo, evo stize ilicevic ivo.... neka ga, boze moj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije