Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBITANT NA VRATIMA

Picak: Prva lopta je malo zaplesala

Dominik Picak
Marko Lukunić
06.12.2009.
u 20:30

Za Dinamo je gostovanje u Čakovcu bio sam još jedan rutinski odrađeni posao. No, jedan igrač utakmicu će dugo pamtiti. Mladom Dinamovom vrataru Dominiku Picaku utakmica protiv Međimurja bila je debi na plavim vratima.

- Prije dva dana saznao sam da ću braniti. Butina se ozlijedio i odmah je izbor pao na mene. Čuo sam se s njim prije utakmice. Poručio mi je da se ništa ne brinem, jer sigurno neće biti puno posla - rekao je po završetku susreta Dominika Picak.
 S velikom se pažnjom pratila njegova prva intervencija.

- Prva lopta bila je vrela. Malo je zaplesala, no, ipak je ostala u rukama - kroz smije je dodao Picak. Srećom, nije imao previše posla.

- Dečki su odradili ogroman posao tako da nisam imao previše obveza na golu. Mislim da pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno. Znali smo po što smo došli i tako smo se postavili na travnjaku.

I u uzvratnoj utakmici Kupa protiv Pomorca u srijedu trebao bi zauzeti mjesto među vratnicama.

- Prema prognozama, Butina bi trebao još tri ili četiri dana mirovati, tako da ću vjerojatno opet biti u sastavu - otkrio je Picak. Još jedan Dinamov mladić dobro je iskoristio ukazano povjerenje.

 Andrej Kramarić u igru je ušao početkom drugog dijela i s dva pogotka zapečatio sudbinu Čakovčana.

- Nakon lošeg prvog dijela tek smo u nastavku počeli sličiti na pravu momčad. Da smo u pojedinim situacijama bili koncentriraniji, pobjeda je mogla biti i daleko uvjerljivija - prokomentirao je Kramarić. Domaćinima poraz nije teško pao.

- Preplašili smo se nenadanog vodstva. Podsvjesno smo se povukli, a aako nije bio takav plan, ja sam ostao usamljen u vrhu napada, a takvom igrom ne možete opasnije priprijetiti Dinamu - kratko je rekao strijelac za Međimurje, Marijan Vuka.

Komentara 4

MA
mac
00:46 07.12.2009.

u potpunosti se slazem,previse para se potrosilo na slucajeve Anderson i Nowotny,a domaci igraci koje stvaramo se zapustalo...nadam se da ce doc Mamicu i drugima do glave da se treba oslonit na igrace iz svog pogona po uzoru na Barcelonu(( pr. Iniesta),a ak treba,moze se netko kupit...

OB
-obrisani-
09:15 07.12.2009.

U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pita učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa voliš li ti Ivice uopšte koga ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnu reprezentaciju jer ona ostaje doma...

MI
milton
20:33 06.12.2009.

ove strance treba potjerati van,koliko imamo naših momaka. mali drži se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije