Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKANTAO IH HOFFENHEIM

Petrić: Prvi nas je gol pokopao

Mladen Petrić
AFP
25.04.2010.
u 22:15

Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić doživio je sa svojim HSV-om težak poraz u 32. kolu Bundeslige na gostovanju kod Hoffenheima.

Bilo je 5:1 u korist Hoffenheima na Rhein-Neckar-Areni, čime je HSV i teoretski izgubio šanse za plasman u europska natjecanja kroz prvenstvo, budući dva kola prije kraja za petoplasiranom Borussijom Dortmund zaostaje osam bodova.

Posljednji razočaravajući rezultat svog kluba, nakon remija s Fulhamom na HSH Nornbank Areni protiv Fulhama, komentirao je i sam Petrić na internetskoj stranici kluba.

- Zaista sam zaprepašten. Praktički, nakon dvije minute nam je taktika pala u vodu (HSV je primio prvi gol u drugoj minuti). Kada vam je samopouzdanje već poljuljano onda tako rano primljeni prvi gol djeluje kao otrov. Nakon toga nismo našli načina za povratak u utakmicu. Sada moramo skupiti sve snage za uzvrat s Fulhamom u četvrtak, pokušati izboriti finale i tako ispuniti barem jedan cilj - objasnio je Petrić, koji je protiv Hoffenheima, kao i ostatak njegove momčadi, blijedo odigrao cijelu utakmicu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:21 26.04.2010.

Pa posle kanonade Engleske i domoljubnoga fijaska protiv Ukrajine ovaj Hoffenheim neče tako težko pasti..Ipak se navikneš na poraze ako si sa kockastima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije