Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO PA ISPAO

Petrić: Najveće razočaranje mojeg života

Mladen Petrić
AFP
30.04.2010.
u 08:51

Sjajan je gol zabio Mladen Petrić u uzvratnoj utakmici polufinala Europske lige. Uvodno vodstvo Hamburžana u Londonu protiv Fulhama ipak je pretvoreno u razočaranje.

Nakon što su na Nordbank Areni HSV i Fulham u prvom sučeljavanju odigrali utakmicu koju bi čak i najzagriženiji navijači teško ocijenili prolaznom ocjenom, a koja je završila sa 0-0, u Londonu je viđeno kudikamo više. Viđeno je i uvodno vodstvo njemačkog sastava, ali i konačno razočaranje Petrićeva kluba koji će biti domaćin finalu, odnosno ogledu Fulhama i madridskog Atletica.

Prije no što je Simon Davies majstorski poravnao na 1-1, a Mađar Zoltan Gera gurnuo Fulham u finale, krasno je iz slobodnog udarca Hamburžane u vodstvo doveo hrvatski nogometni reprezentativac. U 22. minuti utakmice Petrić je s nekih 25 metara smjestio loptu pod gredu Marka Schwarzera, no umjesto da nastave igrati na jednak način gosti su sve više preuzimali ulogu epizodista susreta, što je u konačnici i donijelo  kraj europskog hoda ove sezone.

- Svi smo jako razočarani budući da smo imali veliku priliku igrati finale natjecanja na svom stadionu. Imali smo igru i držali Fulham pod kontrolom do uvodnog pogotka nakon čega smo se povukli i prestali igrati prema naprijed. Ovo je najveće razočaranje mojega života - objasnio je Petrić što se dogodilo i kako se osjeća.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karambita
13:31 30.04.2010.

Glupost, koga zaboli sto je on razocaran. Ako je samo razlog sinoc izgubljena utakmica, pa onda neka gospodin Petric dodje i radi za 3000 kuna, pa da vidim onda koliko ce biti razocaran. Lako je za Petrica, pun je para ko brod, milijuner.... a sve ostalo su pricice za neuk narod.

CR
cromark
11:36 30.04.2010.

baš mi je žao zbog petrića i hsv-a ali mislim da bi mu najveće razočaranje trebalo bit ono protiv turske.Sinoć sam se osjećo ko kad smo ispali od turaka,baš ispražnjeno.Šteta,hsv neće vidjet finale na svom stadionu.I svaka čast petriću za onakav gol,prava majstorija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije