Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA SEZONA

Petrić: Momčad se nakon ovoga neće raspasti

Mladen Petrić
Reuters
30.04.2010.
u 12:01

Intervju na temu promašene HSV-ove sezone i učinku koji će ona izazvati za sljedeću dao je za Sport1 hrvatski reprezentativni napadač tog bundesligaša, Mladen Petrić.

Za početak se Petrić suočio s pitanjem o ispadanju iz Europa lige. Podsjetimo da je nakon hamburških 0-0 Fulham u Londonu nadoknadio vodstvo gostiju ostvareno preko Petrića i pobjedom 2-1 došao do finala protiv madridskog Atletica.

- Razočarani smo, a posebno načinom na koji smo ispali. Imali smo sve u svojim rukama, imali smo vodstvo nakon kojega smo, kao mnogo puta ove sezone, prestali igrati. Povukli smo se i prepustili Fulhamu da se vrati u susret.

*Postigli ste prekrasan pogodak koji se pokazao beznačajnim. Što se događalo na poluvremenu utakmice, što je govorio trener Ricardo Moniz?

- Govorio je da moramo stajati više na terenu, da se ne smijemo povući u obranu. Nažalost, nismo u tome uspjeli.

*Mnogo se govorilo o mogućem finalu na domaćem terenu. Je li to bio prevelik pritisak za HSV?

- Ne vjerujem, pozitivno smo gledali na to da smo u polufinalu. Ne mogu reći je li možda nekoga taj pritisak slomio.

* Je li se ove sezone dogodilo previše loših stvari koje su utjecale i na to da se prednost ne može zadržati?

- S ovime što se dogodilo prošli tjedni nemaju nikakve veze. Sami smo si krivi za propuštenu priliku jer nismo znali odlučiti utakmicu. U nekoliko je prilika nedostajao zadnji pas.

* Kako se vi nosite s razočaranjem?

- Ne znam kako ću prijeći preko toga. U svakom slučaju, ovo je jedan od najgorčih poraza moje karijere. Izgubili smo od sastava koji nije bio bolji od nas. Inače, cijela sezona nije dobra. Rano smo ispali iz DFB Pokala, u Bundesligi uopće ne pružamo dobre igre, a sada smo propustili i posljednju slamku spasa.

* Prijeti li momčadi raspad?

- Ne. Neki će otići, ali će veći dio ostati.

* Što želite od kraja sezone u Bundesligi?

- Ne možemo mnogo toga postići budući da su preostale još samo dvije utakmice. Moramo se podići i sezonu okončati dobro - zaključio je Petrić, čija momčad dva kola prije kraja njemačkog nogometnog prvenstva zauzima sedmo mjesto ljestvice, bez ikakve mogućnosti za izlazak na europsku nogometnu pozornicu sljedeće sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije