Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO DEVET MILIJUNA EURA

Petrić mijenja Džeku u Wolfsburgu?

Mladen Petrić
AFP
16.05.2010.
u 09:39

NDR, sjevernonjemačka radijska i televizijska kuća sa sjedištem u Hamburgu, objavila je vijest da bi od iduće sezone hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić mogao zaigrati u dresu Wolfsburga.

Nijemci izvještavaju da se s ponudom za 28-godišnjega hrvatskog napadača opet javio bundesligaški rival Wolfsburg, koji je Petrića htio otkupiti i ljetos. Spominjala se tada cifra od oko devet milijuna eura.

Sada, uz sasvim izgledan odlazak Edina Džeke, Wolfsburg ponovno ima potrebu za dovođenjem kvalitetnog napadača.

HSV-ova prodaja Petrića, koji ima važeći ugovor još dvije godine, ovisi o tome hoće li Paulo Guerrero produžiti ugovor koji mu je upravo istekao. Odbije li Peruanac ponudu, Petrić će ostati, tvrdi isti izvor, a HSV će s posudbe u Nürnbergu vratiti 21-godišnjega kamerunskog centarfora Erica Maxima Choupo-Motinga.

Komentara 1

EU
EUPatriot
06:41 17.05.2010.

Petrić mijenja Džeku u Wolfsburgu ili Klasnića za vrijeme World Cupa u prvom redu sofe parter desno kraj TV u pripremnom kampu vatrenih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije