Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETERNAC NAVIJAO ZA BAYERN

Peternac: Bahati Portugalac Jose nepoželjan je u Realu

'          '
'Photoshop'
22.05.2010.
u 17:40

Hotelska soba u Madridu? Slučajni putnik nema baš nikakve šanse pronaći sobu ako je, ovako iznenada, odlučio provesti vikend u španjolskoj metropoli!

Na završnom vikendu ovogodišnje Lige prvaka očekivao se dolazak oko 100.000 nogometnih zaljubljenika iz Njemačke i Italije, a istodobno se održava i nekoliko sajmova, pa iako u tom višemilijunskom, uvijek budnom gradu (podaci o broju stanovnika variraju od 4 do 6 milijuna) ima nebrojeno mnogo hotela, soba jednostavno – nema!

Madridu nije do fešte

Zahvaljujući Alenu Peternacu, bivšem nogometašu Dinama, potom Valladolida i Zaragoze, koji je zadnjih godinu dana u menadžerskom biznisu s poznatim nogometnim menadžerom Zoranom Vekićem (Prosinečki, Guti...), pronašao sam sobu na Plazi de Castilla, u centru Madrida. A sad ono najbolje: noć s četvrtka na petak u hotelu "Puerta Castilla" stoji 150 eura, s petka na subotu 200, a sa subote na nedjelju nevjerojatnih 600 eura!

– Ni ja ne znam kako je to moguće, ne znam može li tu država nešto učiniti, ali to je tako i gotovo! Iskoristili su hotelijeri svoju priliku i digli cijene u nebesa – priča nam Peternac.

No, Madridu baš, što se nogometa tiče, i nije do neke fešte. Real je imao promašenu sezonu...

Sretni što nije Barca

– Nema tuge zato što ne igra Real, nego su sretni što nema Barcelone! Ne znam kako bi podnijeli da Barcelona u Madridu proslavi naslov europskog prvaka, bilo bi to najveće poniženje za svakog Madriđanina! Barcelona je katalonski ponos, Katalonci govore da nisu Španjolci, u Madridu to prihvaćaju i mrze ih. Ali, kad je oko tisuću "ludih" Katalonaca na Plazi de Cibeles, tradicionalnom mjestu gdje Real slavi svoje uspjehe, prošle nedjelje slavilo Barcin naslov, nije im pala ni dlaka s glave! Zamislite da dinamovci slave naslov na splitskoj rivi ili hajdukovci na Trgu bana Jelačića! Nemoguće – kaže Peternac.

Dolazi li Mourinho u Real?

– Nisam siguran. Znam mnogo utjecajnih ljudi u Realu koji su protiv njega, oni ne vole bahate i arogantne tipove, posebno ne ako je takav tip Portugalac! A to je Mourinho...

Peternac, jasno, navija za Bayern:

– Ivica Olić je napravio čudo, kao nijedan hrvatski igrač prije njega u Ligi prvaka. On je vratio njemački ponos, jedan je Hrvat vratio njemački ponos Bayernu i samo zato moraju mu dići spomenik! – govori Peternac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije