Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER

Perković se pribojava kiše strepeći od kiše pogodaka

Inter
Goran Stanzl
30.10.2009.
u 09:57

Nogometaši zaprešićkog Intera večeras (19 sati) će na svom stadionu ugostiti nogometaše pulske Istre 1961. u prvoj utakmici 13. kola Prve HNL.

Kome će 13. kolo biti sretno?

– Nadam se nama. Igrali smo dobro protiv Osijeka u kupu, trebali smo pobijediti. Nakon igre u Osijeku, imam se pravo nadati kako ćemo pobijediti Istru – rekao je Interov trener Borimir Perković.

Inter je zasad na 13. mjestu ljestvice sa skromnih 11 bodova, dok su Puljani 12. s dva boda manje.

– S nova tri boda odvojili bismo se na pet bodova od njih i nekako bi se lakše disalo – misli Perković.

Sigurno će Zaprešićani imati na umu i uvjetnu kaznu koju im je izrekao direktor kluba Branko Laljak. Ne pobijede li u dvije sljedeće utakmice, ostat će bez jedne plaće.

- Naravno, ponovno nismo kompletni. Nedostaje nam šest igrača, ali nekako ćemo se skrpati. Igrat ćemo s malo jačom obranom, tako da će Golem kao stoper igrati na mjestu zadnjeg veznog igrača. Moramo biti oprezni jer Puljani imaju nekoliko iznimno opasnih igrača, poput Traorea i Šehića – zaključio je Perković.

Dvije Perkovićeve dvojbe

Trener Zaprešićana ima još nekoliko dvojbi uoči večerašnje utakmice.

– Ne znam još uvijek hoćemo li u veznom redu početi sa Stipkovićem ili Cavrićem te hoće li uz Dodu u napadu zaigrati Gulić ili Bosec - rekao je Perković. Na vratima će biti mladi Čović.

- Delač još nije počeo trenirati tako da ćemo na njegov povratak među vratnice morati još pričekati. Znam da smo u posljednje vrijeme primili previše pogodaka i nadam se da će se ta tradicija večeras prekinuti. Samo da ne pada kiša, a za hladnoću smo se ionako već pripremili – zaključio je Perković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije