Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR BARCELONI

Perez uzvraća udarac: David Silva stiže u Real

David Silva
AFP
20.05.2010.
u 14:18

Predsjednik Reala Florentino Perez želi čim prije anulirati "Villin efekt", koji je u španjolskoj javnosti proizveo Barcelonin angažman Valencijina nogometaša Davida Ville (28).

Učinit će to dovođenjem Villina imenjaka i dosadašnjeg suigrača u Valenciji, Davida Silve. Sjajni 24-godišnji ljevonogi veznjak španjolske reprezentacije rodom s Kanarskog otočja trebao bi potpisati višegodišnji ugovor već do kraja tjedna, piše Marca.

Sam Silva želi riješiti pitanje vlastite klupske budućnosti prije početka Svjetskog prvenstva.

Njegov je odlazak nakon potvrde o odlasku Ville najavio predsjednik Valencije Manuel Llorente, rekavši da će Silvin odlazak biti ekonomski opravdan, pogotovo u sitauciji trenutačne financijske krize u kojoj je španjolski klub ogrezao.

Tom je prilikom Llorente, međutim, dodao da ovog ljeta iz momčadi neće otići više niti jedan igrač.

Marca je u travnju pisala da će Real pokušati ovog ljeta dovesti Silvu na Santiago Bernabeu u transferu vrijednom najmanje 25 milijuna odštete njegovu dosadašnjem klubu, s kojim važeći ugovor ima još tri sezone.

 

Komentara 1

EU
EUPatriot
07:37 21.05.2010.

David Silva stiže u Real a Luka Modrić i Ivica Olić u junu i julu ostaju po hrvatskim birtijama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije