Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA KOD MORNARA

Paulu Hartu uručen otkaz u Portsmouthu

Paul Hart
AFP
24.11.2009.
u 20:25

Kriza nogometaša Portsmoutha morala je, prije ili kasnije, stajati i "glave" njihovog trenera. U utorak je klub obznanio da momčad više neće voditi 56-godišnji Paul Hart.

Cijelu aktualnu sezonu za Portsmouth se samo lijepe negativne vijesti, pa su tako nakon 13. odigranog kola u Premiershipu čvrsto zacementirani na zadnjem mjestu. Isto tako, klub su tijekom ljeta, a i nakon starta prvenstva, napustili mnogi ključni nogometaši, među kojima i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Skupili su čak deset poraza, te imaju tek sedam osvojenih bodova, odnosno tri manje od pretposljednjeg Wolverhamptona.

"Kompletno vodstvo kluba odlučilo je promijeniti trenera, jer smo morali na neki način reagirati uslijed svih loših rezultata momčadi. Iako smo prolazili, i još uvijek prolazimo, kroz teško financijsko razdoblje, i nije lako u ovom momentu biti trener momčadi, odlučili smo se na promjenu jer težimo boljim rezultatima i pozitivnom šoku", stoji u klupskom izvješću.

Navodi se, također, da je Hartu ponuđen ostanak u klubu, no on je odbio raditi s nogometašima izmeđi 18 i 21 godine. Isto tako, iako nema službene potvrde, navodi se da bi Hartova zamjena na klupi trebao biti Avram Grant, koji je prije dvije sezone vodio Chelsea do finala Lige prvaka u Moskvi, gdje su nakon izvođenja jedanaesteraca Londončani poraženi od Manchester Uniteda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije