Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratar zaključio reprezentativnu karijeru

Paul Robinson odbio Capellov poziv

'England\'s Paul Robinson reacts after Russia\'s Roman Pavlyuchenko scored from the penalty spot during their Euro 2008 Group E qualifying soccer match at the Luzhniki stadium in Moscow October 17, 20
'DARREN STAPLES'
08.08.2010.
u 19:40

– Ne želim više imati status trećeg ili četvrtog vratara – izjavio je čuvar mreže Blackburna Paul Robinson (30) te time zaključio reprezentativnu karijeru.

Engleski izbornik Fabio Capello u subotu je njegovo ime objavio na popisu reprezentativaca za prijateljski dvoboj protiv Mađara, no naznačio ga je kao treću opciju, iza Joea Harta i Bena Fostera.

Robinsona će Hrvati najviše pamtiti po maksimirskoj krtici iz 2006. (kl/VLM)

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:44 09.08.2010.

Paul Robinson odbio Capellov poziv jer zna da u EU 2012 kvalifikacijama neče biti Hrvatske i kanonade što bi davalo mogučnost da ga Capello umjesto kao trećeg ili četvrtog vratara koristi kao alternativu na bekovima ili u višku napada jer su kockasti dokazani suparnik za probe, napucavanje i izvježbavanje raznih varijanti na terenu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije