Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Partizanov trener:
 S Prosinečkim nas Zvezda može dostići

\'Coach Aleksandar Stanojevic of FK Partizan attends a press conference in Belgrade on September 27, 2010, a day before his team plays its Champions League Group H football match against Arsenal FC. A
AFP
09.12.2010.
u 18:30

– On je legenda Crvene zvezde i dobro je za njegovu afirmaciju što dolazi u svoj klub.

Najveći suparnik Crvene zvezde u prvenstvu Srbije završio je nastup u Ligi prvaka bez osvojenog boda, iako ukupni dojam i nije bio toliko katastrofalan. Ni u posljednjoj utakmici na Emiratesu protiv Arsenala crno-bijeli nisu bili bez šanse, izjednačili su na 1:1, no Wengerova momčad ipak je došla do 3:1.

Partizanov trener, mladi stručnjak Aleksandar Stanojević (38), gotovo je vršnjak s Robertom Prosinečkim (41), a poput Žutog, i njemu je Partizan prvi klub koji je vodio u karijeri. Prethodno je sjedio samo na klupi reprezentacije Srbije do 19 godina. U Partizanu obično izbjegavaju komentirati događaje u Zvezdi, no na povratku u Beograd Stanojević je u zračnoj luci u Londonu pozdravio dolazak hrvatskog trenera u Srbiju.

– Lijepo je za nogomet u Srbiji što Prosinečki dolazi u Zvezdu, jer nešto će se događati. Bit će to vrlo zanimljivo i medijima i svima nama koji smo u nogometu – rekao je Stanojević, koji biranim riječima govori o Žutom:

– On je legenda Crvene zvezde i dobro je za njegovu afirmaciju što dolazi u svoj klub. Međutim, nemam pravo niti mogu komentirati nešto više. Naravno da nas Zvezda može dostići na proljeće, jer mi već na početku drugog dijela sezone imamo dva uzastopna gostovanja. Međutim, očekuju nas tri vječna derbija i mi u Partizanu jedva čekamo te mečeve – rekao je Stanojević.

Dakle, Prosinečkog u nešto više od mjesec dana čekaju tri sudara s crno-bijelima; u kupu 16. ožujka i 6. travnja (na dan napada na Beograd u 2. svjetskom ratu), te u prvenstvu 23. travnja na stadionu Partizana.

Komentara 9

AN
Andreeejjj
23:33 10.12.2010.

Mršššššššššššššš stoko debilnaaaaa nacionalistićka!!! ROBI je športaš i najveća LJUDINA!!!!!!!!!!!!!!! Gdje god da jesi, pravi navijaći smo uz tebe KRALJUUUUUUUUUUU..........

Avatar atrpimir
atrpimir
18:33 09.12.2010.

Roberte Roberte, da si uspio s Bilićem možda bi već \"pregovarao za Barcu\", ovako ti ostala mala zvezda. Plaćaju te kako bi prikrili vlastitu genocidnost, genocidnost svoga srpskog naroda jer da je drugačije Tadić bio donio dokumente o nestalima a hrvatski bi logoraši mukte mogli u Srbiju posjetiti i obilježiti srpske konclogore kao što mi obilježavamo Jasenovac .Tako bi se logoraši izjednačili sa gospodarstvenicima, vama nogometašima, pjevačima i svima koji u srbiju odlaze za lovu a prekrivaju oči od ove istine . Logoraši bi otišli rado, badava. :)

BA
bakota
03:05 10.12.2010.

bravo Robi HRVATINO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije