Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODMIĆIVAO POREZNIKE

Paolo Maldini pod istragom zbog utaje poreza

Paolo Maldini
Pixsell/Reuters
22.04.2010.
u 21:26

Bivši legendarni nogometaš AC Milana i talijanski reprezentativac Paolo Maldini nalazi se pod istragom talijanskih vlasti. Sumnjiči ga se za korupciju i utaju poreza, javlja Ansa.

Maldini i njegova supruga Adriana Fossa osumnjičeni su za korupciju i nezakonit pristup poreznim evidencijama. Bivši slavni nogometaš optužen je za pokušaj podmićivanja dužnosnika porezne uprave, kako bi mogao utajiti porez.

Maldinijev odvjetnik Danilo Buongiorno inzistira da je uloga njegovog klijenta u istrazi uglavnom minorna.

- Paolo je miran i bezbrižan. Po pitanju tih optužbi, koje su nedvojbeno bez ikakve osnove, uvjeren je da će uspjeti dokazati da niti on niti njegova supruga nemaju baš nikakve veze s pitanjima za koja ih se sumnjiči. Štoviše, oni su oštećene stranke, a ne one koje treba istraživati – tvrdi odvjetnik.

Paolo Maldini je na kraju prošle sezone okončao karijeru koja je trajala 24 godine. Za talijansku reprezentaciju odigrao je dugovječni branič 126 utakmica, a za Milan je uknjižio više od 600 nastupa…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije