Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKAVINA U KADRU...

Panathinaikosu dvostruka kruna

Panathinaikos
Reuters
24.04.2010.
u 22:13

Nogometaši Panathinaikosa pobijedili su Aris iz Soluna 1:0 u finalnom dvoboju Grčkoga nogometnog kupa igranom na stadionu Spyridon Louis u Ateni.

Argentinski napadač Sebastian Leto zabio je gol odluke u 63. minuti donijevši Panathinaikosu 17. naslov pobjednika kupa u 68. njegovu izdanju. Hrvatski nogometaši Mario Galinović i Ante Rukavina nisu nastupili u sastavu pobjedničke momčadi. Rukavina je bio u kadru.

Nogometaši Nikosa Niopliosa ove su godine osvojili dvostruku krunu s obzirom na činjenicu da su trijumfirali i u prvenstvu. Prvi su put došli do dvostrukog slavlja nakon 2004. godine, a prvenstvo i kup tijekom klupske su povijesti paralelno sada osvojili osmi put.

Utakmici su prethodili žestoki navijački neredi na ulicama glavnoga grčkog grada. Najmanje 55 navijača privedeno je u lokalne policijske postaje, od čega je njih 18 zadržano u pritvoru. Liječničku pomoć zatražilo je devet policajaca.

Grčki nogometni kup, finale:

Panathinaikos – Aris 1-0 (Leto 63)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije