Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Bilić: Ne izgleda dobro i jako me boli

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
06.12.2009.
u 19:45

Hrvatski reprezentativac Mate Bilić s bolnom je grimasom morao napustiti travnjak u 50. minuti gostovanja nogometaša Sportinga iz Gijona kod Tenerifa.

Domaći su u dvoboju 13. kola španjolskog prvenstva slavili pobjedu 2-1, a Bilić je mišić ozlijedio u 47. minuti utakmice koju je započeo. U 49. se vratio na travnjak pokušavši nastaviti, no nije išlo: signalizirao je da ne može i u sljedećoj ga je minuti trener Preciado zamijenio Barralom.

- Išao sam na tešku loptu maksimalno i odjednom osjetio bolni rez. Ne izgleda dobro i jako me boli – izjavio je Bilić ipak najavivši:

- Nastojat će biti spreman opet zaigrati za dvadesetak dana.

Preciznija priroda njegove ozljede trebala bi biti poznata nakon pregleda u ponedjeljak.

Bez njega u igri gosti su dozvolili preokret. Vodstvo gostiju od četvrte minute utakmice u 55. je minuti neutralizirao Ricardo, da bi 11 minuta kasnije domaći došli do odlučujućeg gola preko Nina.

Drugi hrvatski nogometaš u Primeri, Marko Babić, odigrao je posljednjih dvadesetak minuta (ušao u 70. umjesto Paredesa) u teškom (4-1) porazu Zaragoze kod Mallorce. Odigrao je ostatak utakmice na mjestu lijevog beka, a s njim u igri Aragonci su uspjeli zabiti utješni pogodak.

Do svoje druge pobjede u sezoni i prve pod trenerom Miguelom Angelom Portugalom, koji ih je s klupe vodio treći put, došli su nogometaši Racinga iz Santandera, 18-plasirana momčad Primere. Slavili su uvjerljivo kod Espanyola u Barceloni (4-0).

Primera, 13. kolo:

Espanyol – Racing 0-4 (Henrique 47, Canales 52, 72, Tchite 68-11m)
Mallorca – Zaragoza 4-1 (Aduriz 37, 67, Mario Suarez 74, Keita 77 / Ander Herrera 85)
Malaga – Osasuna 1-1 (Apoño 83 / Masoud 47)
Tenerife – Sporting 2-1 (Ricardo 55, Nino 66 / Diego Castro 4)
Athletic - Valencia 1-2 (Muniain 58/  Villa 61, Mathieu 83)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije