Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUP SPORT

Otkaz Pellegriniju stajao bi Real 11 milijuna eura

Manuel Pellegrini
AFP
29.10.2009.
u 09:15

Prema pisanju španjolskog dnevnika Sport, treneru nogometaša Real Madrida Manuelu Pellegriniju sljedeći bi tjedan mogao biti posljednji na klupi “kraljevskog kluba”.

Naime, Real je poražen u tri od posljednjih pet odigranih utakmica, a pogotovo je bolan za upravu kluba, koja je uoči sezone na pojačanja uložila oko 250 milijuna eura, bio posljednji poraz od trećeligaša Alcorcóna (4:0).

Čileanski stručnjak je u Real stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Villarreala, a madridski je klub platio klubu s El Madrigala odštetu od četiri milijuna eura. Kako Pellegrinija ugovor za Real veže naredne dvije godine, a godišnja mu plaća iznosi 5.5 milijuna eura, uprava bi ako mu da otkaz, ostala bez 11 milijuna eura.

Pellegrinijevu bi sudbinu mogle odlučiti naredne dvije utakmice u kojima Real ima imperativ pobjede. To su prvenstveni dvoboj s Getafeom u subotu na Santiago Bernabeu, kao i gostovanje kod Milana sredinom sljedećeg tjedna na San Siru u četvrtom kolu Lige prvaka.

Iako je Realov predsjednik Florentino Perez nakon poraza od Alcorcóna pozvao navijače na strpljenje te je branio momčad i podržao trenera, sigurno je kako se nastavak loših rezultata neće tolerirati, a "glavom će platiti" trener.

Kao mogući Pellegrinijevi nasljednici spominju se bivši treneri Rome, odnosno Intera, Luciano Spalletti i Roberto Mancini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije